fbpx

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

2. Szakrális (Szex)csakra – harmonizáld mandalaszínezéssel!

Íme a következő mandala-színező csomagod. Ha nem vagy kész mind a 4 előző csakra-színezővel, ne törődj vele. Ha egyetlennel sem vagy kész, az sem baj, hiszen itt most nem a “késztermék” a fontos, hanem maga a tevékenység, hiszen a mandala-színezés egyfajta meditáció. És nyugi, akkor sincs a világon semmi baj, ha nem tudtál foglalkozni vele, gyere tovább, most majd ez a csakrád fog örülni :)

 

A Szakrális(Szex) csakra színe a Narancs.

Ez nem jelenti azt, hogy most két hétig csak narancssárga színesceruzát használhatsz, bár annak is van elég sok árnyalat (ha a szürkének is van 50, nem igaz? ;) ). Hiszen a Szexcsakra mandala jellemzője a hatos beosztás. Ha ez már megvan egy mandalában – márpedig én most csak ilyet rajzoltam Neked -, akkor bármilyen színt használsz, az már Szexcsakra mandala.

De – ugyanúgy, mint a Gyökércsakránál-, egy kicsit az alapszínből (jelen esetben a narancs) azért tegyél bele.

 

Néhány apró tanács:

Emlékezz rá: az egészet azért csináljuk, hogy jobban érezd magad, nagyobb harmónia legyen az életedben, szóval, hogy boldogabb, teljesebb életet élj.

Ha gondolod, tegyél be valami lazulós zenét, de a csend is kiváló ;)

Tekintheted játéknak, és használhatod tudatosan az adott csakra gyógyítására. Ez utóbbi esetben vegyél néhány mély lélegzetet, és tudatosítsd magadban, hogy most mi fog történni, de aztán engedd el a “feladatot”, csak élvezd a pihenést, hagyd, hogy a gondolataid szanaszéjjel kószáljanak. Ha negatív (haraggal vagy félelemmel teli) gondolat érkezik, képzeld, hogy egy kellemes szellő egyszerűen elfújja, és keress valami szépet az elmédben :)

 

A 4 Szakrális(Szex) csakra mandala színezőt

ITT TUDOD LETÖLTENI.

 

A Szakrális(Szex)csakráról szóló ismeretanyagot a képre kattintva tudod elolvasni/letölteni:

(részlet a Kényelmes csakraterápia – otthon c. könyvből)