Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

5. Választási lehetőség

A Szindrana Mandala értékrendjét 12 pontban foglaltam össze. Azon elvek ezek, amelyek mentén alkotok és dolgozom. Jelen bejegyzés az egyik ilyen alapelv kifejtése, hogy tudd, mire számíthatsz tőlem 🙂 .

 

Amikor valamilyen egyedi alkotást rendelsz, kicsit ki vagy szolgáltatva az alkotónak. Nem amikor vásárolsz, azaz ráböksz egy már kész alkotásra, hanem amikor olyat kérsz tőle, ami ezután készül el. Márpedig leggyakrabban ezért vásárol az ember kézművestől.

A SzindranaMandala mandalái SVT-vel bemérve készülnek, tehát amellett, hogy szépek (hadd képzeljem ezt 😉 ), valójában hatásosabbak, de legalábis célzottabban lehet pozitív hatás szerint válogatni, mint ha ez nem lenne meg. Ez konkrétan azt jelenti, hogy még a nem megrendelésre, hanem mondjuk belső alkotói igényből készülnek, akkor is tesztelem őket ingával és a Spirituális VálaszTerápia táblázataival, hogy pontosan milyen energiái vannak, és mely csakrákra hatnak pozitívan rezgés szinten. Ez pedig általában 5-8 konkrét információ.

De az emberek sokfélék, sokféle igénnyel, ízléssel, élethelyzettel. Például valaki szeretné harmonizálni a Torokcsakráját és a Szívcsakráját is, de csak egy mécsestartót szeretne használni. Hab lenne a tortán, ha kiderülne, hogy mondjuk az égkék abszolút nem illik a szobájába, tehát akkor csak a formákkal lehetne játszani.

Ilyenkor néhány napot forgatom a lelkemben a témát, születik néhány vázlat – formákról, színekről. Nem mondom, hogy minden variációt meg is festek – akár 10-15 is lehet -, de általában 3-4 alkotás megszületik. Részben azért, mert ha már egyszer megszületett a képzeletemben, hogy tarthatnám vissza? Részben pedig azért, mert amikor egy ember elméjében, lelkében körvonalazódik egy elképzelés, akkor sokszor, nagyon sokszor csak halvány vázlat jelenik meg. De még ha egészen pontosan meg is tudja fogalmazni, mit szeretne,  (még ha tökéletesen szavakba is tudja önteni, ami valljuk be, nem könnyű), akkor sem biztos, hogy a szavait pontosan úgy fogom értelmezni. Vagyis jó néhány ponton félrecsúszhat a kép a megrendelő gondolataitól a kész alkotásig.

Ezért festek meg többféle variációt, így nagyobb az esélye, hogy van köztük olyan, ami TÖKÉLETES. Nem, nem félek attól, hogy a többi a nyakamon marad, hiszen azok is szépek, tele pozitív energiával, és valaki valamikor örülni fog neki.

(Csak jelzem csendben, hogy ez még mindig nem a CSAK NEKED mandala, amikor SVT-vel bemérve készül az alkotás kizárólag a Te energiáidra hangolva. Akkor is többféle alkotás indul el, de a végső kiválasztásban sokat segít az inga.)

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük