Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

A teremtés folyamata

avagy hogyan kell kérni az Univerzumtól?

Az álmok/célok kitalálása és a megvalósítás (megtervezése) között van egy fontos lépés. Kivéve, ha szét akarjuk küzdeni az életünket, mert akkor nem kell. Ha mindent magunk akarunk csinálni, erőből, fájdalmak árán, akadályokon bukdácsolva, akkor nincs szükségünk az Univerzum erejére és hatalmára.

Minden ellenkező esetben – úgy értem, ha élvezetes, kellemes megvalósítást, azaz megvalósulást szeretnénk – érdemes egy olyan támogató segítségét kérnünk, „akinek” az eszköz- és támogatórendszere végtelen. Konkrétan.

Istennek, az Univerzumnak, az angyaloknak címezheted a kérést, az elnevezés mindegy, a címzett megkapja 🙂 .

A teremtés folyamata rém egyszerű, és nem kell hozzá semmiféle extra képesség vagy tudás.

  1. Legyen világos cél. Jól vigyázz, mit kívánsz, mert megkapod… Szóval gondoljuk át, legyünk körültekintőek a fontos részleteket illetően. (Ha új munkát keresel, nem elég összeszedni, hogy milyen az álomállás, jó tisztázni, hogy melyik városban legyen. Ha párkapcsolatra vágysz, a személyiségvonásokon és külső jegyeken kívül érdemes tisztázni, hogy például független legyen…)
  2. Írjuk le. Naponta millió és millió gondolatunk van, sőt, kívánságunk is, olyan is, amit nem is gondolunk igazán komolyan. Ehhez pedig millió és millió megvalósulási lehetőség, még ha csak azokat vesszük is, amelyek a saját értelmünkkel befoghatók (azt mondod, szeretnél egy autót mondjuk. Meg tudja valaki számolni, hogy az összes típus és szín hány variációt tud kidobni? És használt vagy új? És ez csak egy autó…) Jobb, ha minél egyértelműbbé tesszük, hogy amit kigondoltunk, az IGEN, tényleg egy cél, nem csak egy kósza kívánságsóhaj.
  3. Kérjük. Ezt mindjárt egy következő bejegyzésben kifejtem kicsit, mert amilyen egyszerűnek tűnik, olyan sok múlik rajta, és olyan sokan csinálják rosszul.

 

  1. Készítsünk tervet. Ez hangzik valami ezoterikusan, pedig van spirituális vonatkozása. Egy terv ugyanis rákényszerít, hogy végiggonduljuk a részleteket, ami pedig rávilágíthat buktatókra és olyan részletekre, amelyek rejtve maradván elbuktathanák az egészet. Így viszont felvillannak, és meg tudjuk majd oldani.
  2. Álljunk bele a megvalósításba. Hát kérem, ez már csak ilyen fizikai-földi világ, sokat lendít a dolgokon, ha megtesszük, amit meg kell tenni. Ahogy a mondás tartja, „Segíts magadon, Isten is megsegít.” Minden vágyunkat megtámogathatjuk fizikai aktivitással, még az olyan megfoghatatlannak tűnő dolgokat is, mint mondjuk egy szerelem, vagy jobb családi kapcsolatok.
  3. Finomhangolás. (!!!) Mivel maga a megvalósítás elhúzódhat, bizonyos nagyobb lélegzetű álmok/célok/vágyak esetében akár évekig is, időnként megállunk, hogy lássuk, nem tértünk-e le valamerre véletlenül, esetleg a felmerülő akadályok miatti eltérülés kis kitérő egy párhuzamos – de jó irányba tartó – ösvényen, vagy egy teljesen rossz irány. Ez a folyamat hivatott arra is, hogy fenntartsuk a kapcsolatot a segítőinkkel, hogy mind megtarthassuk a fókuszt – ahogy divatos kifejezéssel mondják manapság.

Néhány lépés csak, és nem pusztán elérhetjük a céljainkat, de közben még jól is fogjuk érezni magunkat. Élvezni magát az alkotó-teremtő folyamatot, a megvalósítást, látni, hogyan bontakozik ki az eredmény, és megtapasztalni a kisebb-nagyobb csodákat, az úgynevezett véletleneket, a varázslatot -csodálatos és reményt keltő. Emberek, helyzetek, történések, akik és amik pont akkor, pont úgy, pont…

 


Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük