Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Mi történhet két hónap alatt?

Visszajelzés a Megvalósítás Segítő Programról

Amit most mutatni szeretnék, az részlet egy harmadik havi munkafüzetből.

A Megvalósítás-Segítő Program során minden hónapban van egy Spirituális VálaszTechnikával támogatott konzultáció, ami előtt mindig van egy kis önismereti munkfafüzet. Tehát az idézet két hónapnyi közös munka után készült. Ilyenkorra vagyunk túl a leginkább „karmatisztításra” hajazó Standard Teljes Tisztításon, és megtanultuk a Ho’oponopono elméletét (amit a további hómapokban aztán jóóóól begyakorolunk).

Igaz, egy olyan Programról beszélünk jelen esetben, amikor kísérleti jelleggel az első két konzultációt követte két-két telefonos utánkövető beszélgetés, és igaz, hogy az illető hölgy, akitől ez a visszajelzés érkezett, a fia egyész családjára elvégeztette a Standard Teljes Tisztítást, azaz az átlagosnál többször beszéltünk, így több alkalma volt a megértésre.

De nézzük, mit is írt (szó szerint másolom ide):

„A változások folyamatosan jelen vannak a mindennapjaimban, úgy érzékelem: hatványozottabban, mint annak előtte (mielőtt ez a program elindult volna). Erősebbnek, teljesebbnek érzem magam. Az egészségemet illetően is!

A családi kapcsolatom érezhetően pozitív irányba mozdult! Ez nagy-nagy öröm számomra, hiszen a család a minden! Párkapcsolat terén nincsenek olyan kilengések (iszonyú idegeskedés, dühroham), mint előtte. Nem egyformák a napok, de azt érzem: jobban tudom kezelni a helyzeteket.

Naponta alkalmazom a Hoponoponoo-t, aminek tapasztalom a hozadékát.  (Menyemmel való viszony +++, arcomon a seb szépen lassan javul, stb.)

Persze azért még vannak apró gubancok, de most már hiszem, hogy megoldódik! Ez egy csoda! Persze ezért is naponta tenni kell, de nem görcsölve! Elégedett és hálás vagyok a mostani életemért!  Mondhatnám, hogy naponta bölcsülök a tanításokból, mert tudatosan szemlélem a dolgokat. És összeszedettebb lettem. Ez is nagyon jó!

Én a karkötőmnek is nagy jelentőséget tulajdonítok, érzem az erejét! Nem beszélve a mandalákról!!!”

(Lehet kérni a program elején CsakNeked ásványkarkötőt, amikor ingával a Standard Teljes Tisztítás után bemérjük, hogy milyen ásvány hatása lenne a jelen fejlődési szakaszban a leginkább támogató, a hölgy erről ír.)

Észrevenni a fehér festékcsöppöket

Gyakran esik szó a Program során és a YouTube videókban is, hogy bizony Az élet nem sakktábla, hogy a változás egyik pillanatról a másikra következzen be: a fekete mezőről elvágólag a fehér mezőbe lépve. Apró változásokkal, fekete festékbe fehér festékcsöppökkel indul, ám ha ezeket észre tudjuk venni, hovatovább értékelni tudjuk, azzal megnyitjuk a festékcsapot – a hogy a hála fel tudja erősíteni a pozitív teremtő folyamatokat. Ha hiszed, ha nem, ez a „képesség” is tanulható, erre utaltam az elején, hogy a hölgynek többször volt alkalma ezt a szemléletet átvenni, és ez tetten is érhető:

„Nem egyformák a napok, de azt érzem: jobban tudom kezelni a helyzeteket.”

Ez a lényeg, ezek az első lépcsőfokok, amelyeken végiglépdelve megélhető a valódi változás.Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

És írj nekem hozzászólást akár itt, akár Instagramon, Facebook-on vagy YouTube-on!

.


_


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük