Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Bőség mandala – jelentése

A bőség mandala jelentése sokféle lehet. Hiszen bárminek lehetünk bővében, bármiből állhat bőséges mennyiség a rendelkezésünkre.

Emelkedett spirituális körökben utalhatnak akár a szeretet áramlására és a lelki értékek bőségére.

De legyünk egy picit realisták: amikor hétköznapi értelemben a bőségről beszélünk, akkor bizony az anyagi bőségre gondolunk.

Az élet „problémás” területei

Vagy mondjuk inkább úgy, hogy sarkalatos – hiszen nem mind okoz gondot mindig mindenkinek. De akár a mandalákkal, akár a Spirituális Válasz Technikával kapcsolatban keresnek meg, egy kézen meg lehet számolni, milyen típusú megoldásra van szükség.

Ezek a területek (nem fontossági sorrendben!):

  1. Anyagi kihívások
  2. Munkahely-karrier (van átfedés az 1. ponttal, de nem teljesen)
  3. Párkapcsolat
  4. Egészség 
  5. Család (gyerekek, gyereknevelési problémák, szülők)

Így aztán, amikor mandalát rendelnek tőlem, akkor a Bőség mandala jelentése gyakran szóba kerül. Persze a CsakNeked mandalák esetében ennek nincs akkora jelentősége, hiszen a Felső Éntől kérjük le a motívumokat és a színeket, és ha „ő” úgy gondolja, hogy ilyen jellegű támogatást igényel az illető, akkor úgyis benne lesznek az e területet (számára) fejlesztő szimbólumok.

Mindenesetre végiggondoltam, hogy ha tudatosan kellene meghatározni, mitől lesz Bőség mandala egy mandala, mit és hogyan festenék bele, és a következő bejegyzésben el is mondom. Már csak küldetés – tudat szempontjából is, mert rákeresve csomó olyan mandalát láttam, amire ráírták, hogy Bőség mandala, de én bizony nem nagyon tudom, hogy milyen alapon (hacsak azért nem, mert talán így jobban eladható…) 

 


Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

És írj nekem hozzászólást akár itt, akár Instagramon, Facebook-on vagy YouTube-on!

.


_

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük