Barion Pixel

"CSAK NEKED" Üvegfestett Mandalák

Ez a legkülönlegesebb mandala, amit csak festhetek Neked.

A Csak Neked (SVT)*Mandala azt jelenti, hogy olyan mandala fog születni, ami még nem volt, amit eleve neked készítek. Úgy mondjuk: lehívok. vagyis az úgynevezett Felső Én Bizottságod “diktál” nekem. Annyira fog támogatni a jelen élethelyzeted kihívásainak megoldásában, amennyire mandala csak képes rá.

(*SVT = Spirituális VálaszTechnika)

Ha ajándéknak szánod, készülj fel rá, hogy akinek adod, le lesz nyűgözve. Ennél személyre-szabottabb, egyedibb ajándékot nem találsz! 

Amikor valaki először meglátja a mandalát, gyakran előfordul, hogy elakad a lélegzete. És a hozzá írt levél (amiben leírom, mi mit jelent, és miben segít) is elég gyakran betalál 🙂

(Amikor Lélekközösség Peller Mariannal című műsor vendégei kaptak CsakNeked mandalát, nagy örömömre készültek videók ezekről a pillanatokról. Balázs Andi, Hargitay Bea, Pokorny Lia, Péter-Szabó Szilvia, Cooky, Csonka András, Köllő Babett, Solti Ádám, Király Linda)

VALENTIN NAPI akciós ajánlat (nem csak) PÁROKNAK!

A CsakNeked üvegmandala a következő fázisokon keresztül készül el:

 • “Bemérem” a mandaládat Spirituális VálaszTechnika eszközeivel (ingával és táblázatokkal), miután összekapcsolódtam a Felső Éneddel.
 • megrajzolom papíron
 • kontúrfestékkel kihúzom a mintát az üveglapra
 • több lépésben festem (az egymás melletti mezőket nem szerencsés egyidőben festeni, csak némi száradás után).

A bemérés során MINDENT megkérdezek.

 • hány koncentrikus kör legyen, és azok milyen átmérőjűek
 • milyen osztásúak legyenek
 • legyen-e benne valamilyen szimbólum (yin-yang, tibeti szerencsecsomó, Om jel, vagy valami, ami NEKED különös jelentéssel bír – egyszer például céltáblát kellett festeni, de volt már kulcs, kapu, aura, vagy egy masszőrnek emberforma, stb.)
 • csillag, virág, mindkettő egyszerre, kelta fonat vagy egyéb motívum legyen bennük
 • milyen színeket használjak
 • mennyire legyen díszes: árnyalhatom a színeket vagy sima karakteres mezők legyenek, legyen e pontokkal-spirálokkal-ezzel-azzal dekorálva, legyen-e rajta Swarovski kristály
 • és milyen pozitív energiák segítenek az életed pillanatnyi kihívásaiban

A CsakNeked mandalához TARTOZIK egy levél, amelyben leírom, a mandaládban szereplő motívumok, színek jelentését, illetve hogy milyen területen nyújt támogatást.

A CsakNeked (SVT)Mandala általában 2 hét alatt készül el, de most hadd ígérjem inkább azt, hogy legkésőbb február 10-én postázom. A várható esetleges mécsestartók miatt is.

A 25 cm-es CsakNeked mandala ára
a VALENTIN NAPI AKCIÓ keretében

2022. január 22-től január 30. (vasárnap) éjfélig

24.900.- helyett

22.900.-

TOVÁBBI EXTRA AJÁNLAT:

a romantika jegyében 😉

A Valentin nap elengedhetetlen feltétele a kellemes hangulat. A finom borról Neked kell gondoskodnod, de a hangulatvilágítást megoldom én:

a CsakNeked mandalátokhoz válassz egy mécsestartót (általánost vagy SVT-vel bemért CsakNeked verziót) extra kedvezménnyel!

(A mécsestartó egy 13 cm-es kis kerek üveglap, üveg pohárkára ragasztva, ebbe teheted a mécsest.)

Hangulatos mécsestartó 4.900.- helyett 2.900 Ft-ért

vagy

CsakNeked mécsestartó 8.900.- helyett 4.900 Ft-ért

kollázs

A CsakNeked mandala mécsestartó ettől a naptól fogva elérhető hivatalosan a Szindrana-Mandalán,  eddig csak kifejezett kérésre készült, pár alkalommal. (kérheted másnak a mandalát és másnak a mécsestartót, nem kell ugyanannak a személynek/párnak készülnie!)

A mécsestartó akkor is Neked készül (nem készletről), ha nem az SVT-vel bemért változatot kéred: számtalan motívumból fogsz választani, és a színeket is meghatározhatod – ezt e-mailben fogjuk egyeztetni.

Ez az ajánlat csak 25 cm-es CsakNeked mandalákról szól, ha Te 30 cm-est szeretnél, írj (szindrana.mandala@gmail.com), és megbeszéljük.

Az ajánlat január 22-től 

január 30. (vasárnap) éjfélig tart.

További könnyítés, hogy ez a megrendelés határideje, az utalásé január 26. (szerda).

Szállítás legkésőbb február 10. (csütörtök) 

(A teljes összeg utalásával lehet rendelni. A CsakNeked mandala csak annak igazi érték, akinek készül, és nagyon kellemetlen, ha véletlenül valami közbejön, mire megfestem, valaki mást pedig vissza kellett esetleg utasítanom. Ugye megérted…)

Tehát jelenleg a rendelés menete:

 • kitöltöd az alábbi megrendelő űrlapot
 • FONTOS! Válaszd ki, melyik csomagot szeretnéd!
 • visszaigazoló e-mailt kapsz, hogy tudd, beérkezett a megrendelésed
 • a megadott számlaszámra utalod a mandalá(i)d árát
 • a számlát az adataid alapján az összeg beérkezése után email-ben küldöm.

A folyamat fázisairól e-mailben értesítelek. És persze, ha kérted, az alkotás folyamatairól is 🙂

A szállítás költségét (Magyar Posta házhozszállítással) Magyarországon átvállalom!

(Ez a CsakNeked mandalák esetében mindig is így volt, de a mécsestartók szállítási költsége 1.600.-/csomag, szóval használd ki, ezt most megúszhatod 😉 )

Ha úgy érzed, több információra van szükséged, kattints a Visszahívás kérése gombra, meg tudod adni a telefonszámod, felhívlak, és minden kérdésedre élőszóban válaszolok.

MEGRENDELÉS:

Az adataidat csak arra használom, amire megadtad, és nem adom ki SOHA másnak.