fbpx

"CSAK NEKED" Üvegfestett Mandalák

Ez a legkülönlegesebb mandala, amit csak festhetek Neked.

A Csak Neked (SVT)*Mandala azt jelenti, hogy olyan mandala fog születni, ami még nem volt, amit eleve neked készítek. Úgy mondjuk: lehívok. vagyis az úgynevezett Felső Én Bizottságod “diktál” nekem. Annyira fog támogatni a jelen élethelyzeted kihívásainak megoldásában, amennyire mandala csak képes rá.

(*SVT = Spirituális VálaszTechnika)

Ha ajándéknak szánod, készülj fel rá, hogy akinek adod, le lesz nyűgözve. Ennél személyre-szabottabb, egyedibb ajándékot nem találsz! 

Amikor valaki először meglátja a mandalát, gyakran előfordul, hogy elakad a lélegzete. És a hozzá írt levél (amiben leírom, mi mit jelent, és miben segít) is elég gyakran betalál :)

(Amikor Lélekközösség Peller Mariannal című műsor vendégei kaptak CsakNeked mandalát, nagy örömömre készültek videók ezekről a pillanatokról. Balázs Andi, Hargitay Bea, Pokorny Lia, Péter-Szabó Szilvia, Cooky, Csonka András, Köllő Babett, Solti Ádám, Király Linda)

CsakNeked mandalát PÁROKNAK IS lehet festeni, tehát ideális esküvőre, házassági, kapcsolatkezdeti évfordulókra. No meg CSALÁDOKNAK.

A CsakNeked üvegmandala a következő fázisokon keresztül készül el:

 • “Bemérem” a mandaládat Spirituális VálaszTechnika eszközeivel (ingával és táblázatokkal), miután összekapcsolódtam a Felső Éneddel.
 • megrajzolom papíron
 • kontúrfestékkel kihúzom a mintát az üveglapra
 • több lépésben festem (az egymás melletti mezőket nem szerencsés egyidőben festeni, csak némi száradás után).

A bemérés során MINDENT megkérdezek.

 • hány koncentrikus kör legyen, és azok milyen átmérőjűek
 • milyen osztásúak legyenek
 • legyen-e benne valamilyen szimbólum (yin-yang, tibeti szerencsecsomó, Om jel, vagy valami, ami NEKED különös jelentéssel bír – egyszer például céltáblát kellett festeni, de volt már kulcs, kapu, aura, vagy egy masszőrnek emberforma, stb.)
 • csillag, virág, mindkettő egyszerre, kelta fonat vagy egyéb motívum legyen bennük
 • milyen színeket használjak
 • mennyire legyen díszes: árnyalhatom a színeket vagy sima karakteres mezők legyenek, legyen e pontokkal-spirálokkal-ezzel-azzal dekorálva, legyen-e rajta Swarovski kristály
 • és milyen pozitív energiák segítenek az életed pillanatnyi kihívásaiban

A CsakNeked mandalához TARTOZIK egy levél, amelyben leírom, a mandaládban szereplő motívumok, színek jelentését, illetve hogy milyen területen nyújt támogatást.

A CsakNeked (SVT)Mandala általában 2 hét alatt készül el, de most hadd ígérjem inkább azt, hogy legkésőbb december 7-én postázom. A várható mennyiség és az ásványok beszerzése miatt is.

Ha valamilyen alkalomra szeretnéd, kérdezz rám, de 7-10 nap akkor is kell, ha belefér az időmbe, ugyanis a száradás és szállítási időt nem tudjuk megspórolni.

A CsakNeked mandala ára novemberben már a vevőknek és követőknek is 19.900.-

De Nektek van még egy utolsó ajánlatom az idén, mert szerettétek (és mert utána már úgysem lesz időm karácsonyig “tömeggyártásra”, csak egy-egy beeső magrendelésre, talán…)

Ásványkarkötő AJÁNDÉKBA

Ahogy legutóbb volt, a karkötőt kérheted másnak, mint a mandalát (így akár két szeretted karácsonyi ajándékát megoldhatod egyúttal). Ugyanúgy ingával mérem majd be az illető Felső Én Bizottságának instrukciói alapján, hogy milyen ásványok segítik most a leginkább. Nem biztos, hogy a csillagjegy-ásványok jönnek majd ki, de kiindulási pont lesz.

Az ajánlat november 5-től 

november 12. (csütörtök) éjfélig tart.

További könnyítés, hogy ez a megrendelés határideje, az utalásé november 16. (hétfő).

Szállítás legkésőbb december 7. (hétfő) 

(A teljes összeg utalásával lehet rendelni. A CsakNeked mandala csak annak igazi érték, akinek készül, és nagyon kellemetlen, ha véletlenül valami közbejön, mire megfestem, valaki mást pedig vissza kellett esetleg utasítanom. Ugye megérted…)

Tehát jelenleg a rendelés menete:

 • kitöltöd az alábbi megrendelő űrlapot
 • FONTOS! Megjegyzés rovatba írd meg, hogy a karkötő kié lesz (nem muszáj ugyanannak a személynek rendelni!), és az illető csillagjegyét vagy születési dátumát.
 • visszaigazoló e-mailt kapsz, hogy tudd, beérkezett a megrendelésed
 • a megadott számlaszámra utalod a mandalád árát
 • a számlát az adataid alapján az összeg beérkezése után email-ben küldöm.

A folyamat fázisairól e-mailben értesítelek. És persze, ha kérted, az alkotás folyamatairól is :)

A szállítás költségét (Magyar Posta házhozszállítással) Magyarországon átvállalom!

Email*
Név*
Telefonszám*
Postázási cím:*
Kinek készül a CsakNeked mandala? (Teljes név)*
Fázisfotók
Megjegyzés
Hogy találtál a CsakNeked mandalákra? (nem kötelező)