Barion Pixel
színezős

"CSAK NEKED" Mandala Színező

A legkülönlegesebb színező, hiszen kifejezetten a számodra készül, a Felső Éned instrukciói alapján, a Te jelenlegi támogató energiáddal!

A Csak Neked (SVT)*Mandala Színező azt jelenti, hogy olyan mandala fog születni, ami még nem volt, amit eleve neked készítek. Úgy mondjuk: lehívok. vagyis az úgynevezett Felső Én Bizottságod „diktál” nekem. Annyira fog támogatni a jelen élethelyzeted kihívásainak megoldásában, amennyire mandala – és színező csak képes rá.

(*SVT = Spirituális VálaszTechnika)

Ennél személyre-szabottabb, egyedibb ajándékot nem találsz! 

Mire lesz ez jó Neked?

 • gyógyítani tudod a lelked az elcsendesedett tevékenységgel
 • ez segíteni fog ráhangolódni az életed pillanatnyi kihívásaira
 • a leírásban szereplő információk inspirálni fognak – milyen irányban, milyen gondolatok mentén érdemes figyelni az életedre mostanában.
 • átveszed azokat a rezgéseket a mandalád (és a színezés) által, amelyek most a leginkább támogatnak.

 

A színek, a formák, a szimbólumok – rezgésük által – támogató erővel bírnak, mindez felerősítve azzal a kissé meditatív lélekállapottal, amelyben TE magad el is készíted.

A CsakNeked mandala színező a következő fázisokon keresztül készül el:

 • „Bemérem” a mandaládat Spirituális VálaszTechnika eszközeivel (ingával és táblázatokkal), miután összekapcsolódtam a Felső Éneddel.
 • megrajzolom, és lefotózom.
 • elkészítem hozzá a már kiszínezett verziót, hiszen a színeknek és elrendezésüknek nagyon fontos szerepe van a támogatásod szempontjából.
 • kigyűjtöm a mandaládban szereplő színek-formák-szimbólumok jelentését, és összefoglalom Neked, hogy tudd, miért pont ezeket „kaptad”, és hogyan segítenek.

A bemérés során MINDENT megkérdezek.

 • hány koncentrikus kör legyen, és azok milyen átmérőjűek
 • milyen osztásúak legyenek
 • legyen-e benne valamilyen szimbólum (yin-yang, tibeti szerencsecsomó, Om jel, vagy valami, ami NEKED különös jelentéssel bír – egyszer például céltáblát kellett festeni, de volt már kulcs, kapu, aura, vagy egy masszőrnek emberforma, stb.)
 • csillag, virág, mindkettő egyszerre, kelta fonat vagy egyéb motívum legyen bennük
 • milyen színeket használjunk
 • mennyire legyen díszes: árnyalhatom a színeket vagy sima karakteres mezők legyenek, legyen e pontokkal-spirálokkal-ezzel-azzal dekorálva
 • és milyen pozitív energiák segítenek az életed pillanatnyi kihívásaiban

A CsakNeked mandala színezőhöz TARTOZIK leírás, amelyben összefoglalom, a mandaládban szereplő motívumok, színek jelentését, illetve hogy milyen területen nyújt támogatást.

A CsakNeked (SVT)Mandala Színező 4-5 nap alatt készül el.

122857452_797171484191446_7345122469863565992_n

A CsakNeked Színező-mandala árban és hatásmechanizmusban is kellemes átmenet az általános csakra-mandala-színezők és a CsakNeked mandala Üvegfestmény között.

Olcsóbb, gyorsabban elkészül, és rugalmasan tud alkalmazkodni az élethelyzeted kihívásaihoz. Ezért készül SOROZATBAN, tehát havi, kéthavi vagy negyedéves előfizetésben tudod kérni, összesen 3 vagy 4 darabot.

(A teljes összeg utalásával lehet rendelni. A CsakNeked színező mandala csak Neked igazi érték, akinek készül, és nagyon kellemetlen, ha véletlenül valami közbejön, mire elkészül, valaki mást pedig vissza kellett esetleg utasítanom. Ugye megérted…)

ÁRAK:

Egyszer talán le fogok fejleszteni egy pöpec-profi megrendelő űrlapot, nem könnyű nekem,hiszen én csak alkotó vagyok, nem webfejlesztő 😛 , jelenleg csak annyit tegyél, hogy figyelmesen átnézed a táblázatot, és úgy választasz. Ha túl bonyolultnak tűnik, írj bátran a szindrana.mandala@gmail.com címre - hidd el, megértelek!

A színező digitális változatban (PDF) kerül Hozzád, letöltöd és kinyomtatod – kivéve, ha kérsz hozzá tartót is.

Ha úgy érzed, több információra van szükséged, kattints a Visszahívás kérése gombra, meg tudod adni a telefonszámod, felhívlak, és minden kérdésedre élőszóban válaszolok.

 

A TARTÓ annyit jelent, hogy egy adott méretű üveglap (farostlemez hátlappal), ami mőgé be tudod tenni mindig az elkészült mandaládat, tudod majd cserélgetni, és fel tudod akasztani szépen a kész művedet a falra. Ehhez tartozik a postaköltség, hiszen ezt csomagban tudom elküldeni Neked, egyébként digitálisan letölthető-nyomtatható változatban kapod a színezőt. 

Kényelmesebb, ha tőlem rendeled, de ha tudsz a közeledben olyan helyet, ahol kapható, akkor olcsóbb magadnak beszerezni – éppen a postaköltség miatt.

CsakNeked Színező mandala megrendelése: