Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

CsakNeked Csoda Csakra Csomag

Csak két napig! Csak 16 db!

A legfontosabb, hogy harmóniában legyen az életünk. Bármelyik területe biceg-döcög-sántít, a többi hiába működik jól, csak arra tudunk figyelni, ami „fáj”. Ha itt vagy, valószínűleg tudod, hogy a test energetikájáért, a szerveink egészséges működésért bizonyos vonatkozásban a csakráink felelősek. Ők alkotják a láncszemet, a kapcsot a fizikai testünk és a megfoghatatlan között. Ugyanakkor egymásra is hatással vannak. Bármelyik rezgését harmóniába hozod, emelted azt a spirituális erőt, amely a teljes harmóniához vezet.

De honnan tudjam, hogy melyik csakrámmal foglalkozzam?

Nos vannak jelek, de én valami sokkal megbízhatóbbat tudok.

 

Kérdezzük meg a FELSŐ ÉNedet!

 

A CsakNeked Csoda Csakra Csomag lényege, hogy nem csak kiválasztjuk a leginkább harmonizálásra szoruló csakrádat, de bizonyos eszközöket is kapsz a „karbantartásához”.

    1. Spirituális Válsz Terápia által inga és táblázatok segítségével megkérdezem a felső énedet, melyik csakrád javítása a legfontosabb.

    2. Ezután „lekérek” Neked egy úgynevezett CsakNeked mandalát (szintén Spirituális Válasz Terápiával), amit 20 cm-es, falra akasztható üvegfestmény formájában készítek el – ha a motívum engedi, swarovski kristállyal díszítve. (Az oldal alján találsz néhányat mutatóban a már eddig elkészült CsakNeked mandalákból.)

 

    3. Küldök hozzá egy e-book-ot Kényelmes Csakraterápia – Otthon címmel, ez sokat segít majd Neked a megértésben (találsz benne egy komplett csakra-mandala-színezőt is, ami tovább segíthet az egyensúly megteremtésében).

 

    4. A nyugalom megteremtésének, a relaxációnak, egyfajta meditációnak tökéletes módja a teázás. Különben is jön a bekuckózás ideje… A TEAharmónia TEAbolt választott nekünk minden egyes csakrához egy-egy különleges teát. A TEAharmónia TEAbolt – és persze Luczai Gabriella, a megálmodója – különben is nagyon illik hozzánk szellemiségében is, és szakértelmében is! A CsakNeked Csoda Csakra Csomag tartalmaz egy zacskó kiváló minőségű teát.

 

    5. Bevallom, nem mehettem el amellett az igazi ínyenc ötlet mellett, amit szintén a TEAharmónia TEAbolt-ban láttam: képzeld, olyan hatalmas-szemű kristályokból álló kandisz-cukrot forgalmaz, amelyeket a csakráink színében készítenek el. Na ez nem maradhat ki a CsakNeked Csoda Csakra Csomagból!

 

_______________________________________________________________________________________________________

Amikor majd olvasod a Kényelmes Csakraterápiát, látni fogod, hogy ezzel a csomaggal szinte valamennyi otthon alkalmazható csakrajavító módszert eléred majd. Van még néhány, amit megtehetsz, és ezekből az egyet most

AJÁNDÉKBA ADOK NEKED!

azaz  + 1. Kapni fogsz egy ásvány karkötőt AJÁNDÉKBA.  Természetesen bemérem, hogy melyik ásvány lenne a legjobb hatással Rád, de ha már Isten szabad akaratot adott Neked, ezt én sem írom felül: SVT ide vagy oda, választhatsz másmilyet is a készletből… Hogy igazán nőies legyen, teszek rá majd kis „fityegőt” is, ebből is lesz választási lehetőséged.

 

 

FONTOS!

Közeleg a karácsony, és tudom, hogy ilyenkor többen már az ajándékozáson gondolkodnak. A CsakNeked Csoda Csakra Csomagot másnak is kérheted, anélkül, hogy tudna róla! Csak a teljes nevét kell tudnom, hogy be tudjam mérni SVT-vel mindazt, amit tudnunk kell.

 

CsakNeked Csoda Csakra Csomag mindössze két napig lesz elérhető. November 4-án, vasárnap reggel 6-tól november 5-én, hétfőn éjfélig. És mindössze 16 csomag.

 

Kis ízelítő az eddig készült CsakNeked mandalákból (kattints a nagyobb képekért):