Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Ha már voltál nálam SVT tisztításon

Köszöntelek ismét! Remélem, hogy érzed már az előző tisztítás pozitív hatását. Elképzelhető, hogy már van olyan területe az életednek, amit megnéznél velem, talán azóta újabb kérdéseid vannak. Szeretettel várlak!

Ha azonban úgy érzed, hogy Neked még korai lenne, akkor is ki tudod használni ennek a lehetőségnek az előnyeit. Küldj magad helyett mást, és ugyanúgy azon az áron fogja kapni a Teljes Standard Tisztítást, mint ha Te jönnél másodszor.

A második kezelés már nem biztos, hogy  2 órát fog igénybe venni, de szívesen töltöm el Veled az időt, ha szeretnéd.

Az ára: 7.000.-

 

Igen, akárki lesz az ELSŐ a párból, a második, azaz a Te vendéged mindenképpen először jön, tehát a Teljes Standard Tisztítással kell kezdenünk, mégis olyan árnak a FELÉÉRT fog jönni, mintha már nem kellene a Teljes Standard Tisztításra időt szánnunk.

Azt hiszem, Neked már nem nagyon kell ecsetelnem, hogy ez mennyire jó dolog 🙂 . Nem baj, ha most még nem tudod, ki lesz a „párod”, ezt együtt is kitalálhatjuk.

  • Jelentkezni a kiküldött e-mail-re válaszolva tudsz. Várhatóan hamar be fog telni a lista (az előző hasonló akció során 25 hely telt meg bő 4 óra alatt), de várhatóan lesz, aki valamiért kiesik, így lesz tartalék lista. Ezen a táblázaton fogod nyomon követni a folyamatot.
  • Ezután megerősítő e-mailt küldök arról, hogy hányadik hely a Tiéd (a táblázaton is látni fogod, természetesen nem írom ki a teljes neved, de be fogod tudni azonosítani magad 😉 )
  • Abban a levélben kapod meg az utalási adatokat. A július 20-áig (péntek) beérkezett utalás jelenti a jelentkezésed véglegesítését. Tovább nem tudom tartani a helyedet, sokan fognak várni rá… Kérlek, feltétlenül írd meg a címedet, hogy a számlát el tudjam készíteni.
  • Az utalásod beérkezése után időpontot egyeztetünk. Nem baj, ha ekkor még nem tudod, kinek adod a második lehetőséget, akár tanácsot is adhatok az SVT tisztításod után.

Most pedig (ha úgy gondolod) térj vissza a leveleződbe, és írj nekem választ a jelentkezéshez.