Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Kételkedsz az Univerzum támogatásában?

Tedd próbára!

Ez a bejegyzés azoknak szól, akik szeretnének hinni a vonzás törvényében. Hallottak, olvastak róla, de talán úgy érzik, nem méltók rá. 

„Hogy jövök én ahhoz…”

Esetleg értik, hogy van ez a pozitív gondolkodás, meg hogy be lehet vonzani a jó dolgokat, és próbálták is már, de nem tapasztaltak semmiféle változást. Sokan mondják, hogy majd az Univerzum válaszol, meg segít is, de

„biztos csak másoknak, mert én ugyan ebből még soha semmit se láttam…”

Nos, az az igazság, hogy az Univerzum mindig válaszol a kérésünkre, és tényleg azért kel fel reggel, hogy teljesítse minden kívánságunkat. Csakhogy sokszor olyan területen kérünk, ami TÚL FONTOS, így azzal, hogy rágörcsölünk a témára, valósággal becsapjuk az orra előtt az ajtót – így véletlenül sem tudjuk átvenni az ajándékát.

Nos, a legegyszerűbb, ha kérünk egy kis bizonyítékot! 🙂

A gyakorlat nagyon egyszerű. Válassz magadnak 1-3 dolgot, amit be akarsz vonzani. valami könnyűt, valami hétköznapit, valami nem fontosat. Valami olyasmit, ami elég mindennapos ahhoz, hogy ne legyen tétje, de nem annyira, hogy naponta több tucattal találkozz különben is. Ha például óvodás kislányod van, akkor nem jó se az unikornis, se a Jégvarázsos Elza 😛 Legyen kicsit különleges. Mondjuk fekete rózsa. Vagy egy bizonyos dal. Egy egzotikus gyümölcs. Fém teáskanna (ha nincs a konyhádban…). Török zászló. Mindegyakármi, szerintem érted. 

Adj magadnak pár napot, egy hetet. Többet nem kell. Ha nem jött (ami képtelenség, max nem vetted észre, mert mondjuk a teáskanna nem fizikai valójában jelent meg, hanem egy könyv borítóján vagy egy festményen esetleg faldekoron), akkor válassz könnyebbet. És gyakorold.

Becsapós ez a gyakorlat, mert amennyire arra szolgál, hogy bizonyítson, arra is használhatod, hogy gyakorold a teremtést. Lehet, hogy egy új munkahely, egy vonzó (és érdeklődő) férfi vagy félmillió a bankszámládon még túl nagy falat. A teremtés képessége is olyan, mint minden más képesség: fejleszthető. A kézisúlyzó is csak félkilós első körben, el kell telnie pár aktív hétnek, mire kézbevehetsz egy nagyobbat.

Kezdjük kicsivel, aztán jöhetnek a képtelenebbek – de még mindig játékosan, tét nélkül. Rózsaszín macska, egy telefonhívás vagy – nemtom, légy kreatív 😀 . Aztán jöhetnek azok, amik már számítanak, de nem baj végül is, ha nem jön össze. Ülőhely a buszon, kedvenc felvágott olyankor, amikor már nem szokott lenni, jó idő délutánra, ha sétálni akarsz, pedig reggel esőre áll, ilyenek. 

Így lesz egyre nagyobb a bizalom – az Univerzumban és magadban is- , és egyre nagyobb/fontosabb dolgokban is rábízhatod magad erre az erőre. Mert lehet élni enélkül, sokan élnek is, de szerintem irtó melós mindent egyedül csinálni…

APROPÓ: ez az írás nem szól azoknak, akik szerint ez a fajta teremtő erő hülyeség. Ha úgy fog hozzá valaki, hogy úgysem fog sikerülni, akkor nem fog, és én mondhatom, hogy ezzel is bebizonyítottad a teremtő erődet, nem sok értelme lenne, nem igaz? 😉


Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

.


One Reply to “Kételkedsz az Univerzum támogatásában?”

  • Ez tetszik! Mintha valahol már olvastam volna, hogy ilyen kicsi lépésekkel kezdjük. Csak sajnos én úgy vagyok összerakva hogy minden azonnal, vagy elfogy a lelkesedés.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük