Barion Pixel

...

"TALÁLD MEG AZ UTAD!" KIHÍVÁS

karrierváltás spirituális alapokon

5. nap:

Akadályok és megoldás

Amikor elindulunk egy úton, amikor olyasmit akarunk megjeleníteni az életünkben, ami eddig nem volt  (vagy nagyon ellenkezőleg volt), akadályokba fogunk ütközni. Ez nem negatív gondolkodás. Ez spirituális törvény. Ezek az akadályok értünk vannak, a mi céljaink ÉRDEKÉBEN keletkeznek.

A videóban részletesen kifejtem, miért, és azt is, hogyan tudsz túllépni rajtuk. 

A kapcsolódó anyagok:

A Ho’oponopono-ról 1.rész – videó (24 perc)

A Ho’oponopono-ról 2.rész – videó (25 perc)

1. Nézd meg a mai leckét a fenti videóban.
2. Csináld meg a hozzátartozó házifeladatot: Innen tudod letölteni
3. Ha van kedved, posztold a Facebook Csoportunkba.
 
Ami fontos infó: A videót a mai nap során bármikor meg tudod nézni, de érdemes minél korábban – a feladatok munkát igényelnek.
 
Ha bármilyen kérdésed van, ne habozz a csoportban feltenni – igyekszem mindenkinek válaszolni.
 
 
A videóban beszélek a nemsokára megnyíló Megvalósítás Segítő Programról is!
 
Jó munkát!

Ha már megmutattam azt a harmadik munkafüzetet, és említettem a Program vége felé érkezőket, megosztok néhányat azok közül is:

(Vedd figyelembe a dátumokat, és azt, hogy a blogbejegyzésekben szereplő linkek az „utcáról beeső” jelentkezőknek van, nem tartalmazzák azokat az extrákat, amelyekről holnap beszélek részletesen – ezeket ezen az oldalon lentebb éred el.)

Egy hetedik munkafüzet – blogbejegyzés

Ha szeretnél többet tudni a Megvalósítás Segítő Programról, és arról, hogy a Te helyzetedben hogyan tud Neked segíteni, foglalj egy hívást, és tedd fel a kérdéseidet – amíg van szabad hely és időpont.

Ha pedig már most tudod, hogy végig szeretnéd csinálni a 9 hónapot a Megvalósítás Segítő Programban, amiben folyamatosan tudjuk tisztítani a régebbről felgyülemlett és az utad során újonnan felbukkanó blokkjaidat, és mindig az égiek és a Felső Éned által támogatott döntést tudsz hozni, akkor jelentkezz – amíg van hely.