Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Legyél Golf áramlat

Árral szemben. De mégse.

Nem kell se politikai, se gazdasági szakembernek lenni ahhoz, hogy tudjuk: a világ komoly kihívások előtt (alatt) áll. Lehet-e, és ha igen, hogyan lehet jól kijönni ebből az egészből nekünk, egyéneknek? Na ehhez kell az alkalmazott, a gyakorlati spiritualitás.

Az alkalmazható módszerek alapjai bizonyos spirituális törvények – amelyek néha szinte ellentmondásosak. De persze nem 🙂

Vonatkozó spirituális törvények

  • Az ok-okozat elve a spiritualitás is elfogadja. Ha egy világban olyan háború dúl, amiben szinte minden földrész érintett így vagy úgy, annak következményei vannak. Legalábbis globálisan

  • Az ellenállás a teremtés akadálya. Vagyis nem lehet szembemenni a fő sodrással huzamosabb ideig. Kimerítő, és terméketlen. Könnyebb, és a spirituális tanítások szerint majdnem muszáj az áramlattal haladni – már ha jót akarunk magunknak.
  • Az Univerzum alap működése, hogy segítsen minket a céljaink elérésében. Mindig, minden körülmények között – akár a fő sodrás ellenében.

Mi vaaaan?

Bocs, de a fenti törvényekből az következik, hogy a fő sodrás a következő években a gazdasági nehézségek lesznek, és nekem a sodrással kell mennem, mert nem mehetek szembe, de mégis menjek szembe, mert az Univerzum majd segít????

Nincs ellentmondás!

Az az áramlat, amit követnünk kell, és ami a boldogulásunkhoz, boldogságunkhoz vezet, az Univerzum támogatásával (és hitem szerint CSAK azzal), lehet ellentétes a fősodrással. Nem egy új világot fog nekünk alkotni az Univerzum, hanem a meglévőben keresi meg és tálalja fel azokat a megoldásokat, lehetőségeket, változásokat, amelyek a céljainkat szolgálják. És ehhez nem kell más, csak hogy TUDJUK pontosan, mi a célunk.

Legyél Golf áramlat!

Mondanám, hogy az Univerzum olyan, mint egy kis patak vize, ami az útjába kerülő köveket, sziklákat így-úgy megkerüli és folytatja útját szinte zavartalanul a célja felé. De ez most nem jó hasonlat, hiszen a pataknak csak álló akadályokkal kell szembenéznie, a mi életünkben pedig ellenható folyamatok várhatók.

Nekünk most tengeráramlatnak kell lennünk. Adott a hatalmas óceán, óriási víztömeg, nem lehet megkerülni, benne vagyunk. És akkor lesz egy áramlat, hideg vagy meleg, ami fogja magát, és elkezdi bejárni a maga útvonalait, ahogy neki tetszik – szinte függetlenül az őt körülvevő hatalomtól. Nem akarja megváltoztatni az óceánt. Nem akarja rávenni, hogy folyjon vele, vagy álljon félre az útjából. Az óceán felőle arra megy, amerre akar, úgy viselkedik, ahogy akar. Neki, a Golf áramlatnak megvan a maga útja, mittomén évezredek óta, és kész. Ezek az áramlatok éppoly kérlelhetetlenek, mint maga az óceán, megvannak a maguk törvényei, amit aki ismeri és használja (halak és hajósok), a maga javára fordíthatja. Aki meg nem ismeri, akár egy hajót is elsüllyeszthet, amit mondjuk eleve elsüllyeszthetetlenre építettek… (Titanic 1912 – elsüllyedésének, és annak a hihetetlen ténynek az oka, hogy a közelében haladó hajó nem segített, itt egy videó róla)

Az Univerzumnak mindegy

Mindegy, hogy átlagos hétköznapokat élünk, és mindenkinek könnyű. Tudod, hogy akkor is vannak szegény, beteg, csalódott és kisemmizett, megcsalt és meglopott emberek, áldozatok: valaki ezt teremti magának, az Univerzum ebben is segít, jó körülmények között is…

És mindegy neki az is, hogy épp nehezebbek a körülmények. A célja, a működési elve az, hogy segítsen. Minden attól függ, tisztában vagyunk-e ezzel, meg tudjuk-e fogalmazni pontosan, mit akarunk, és tudunk-e úgy viselkedni (teremteni), hogy az Univerzum úgy tudja teljesíteni ezt a küldetését, ahogy nekünk jó. Bármilyen általános körülmények között.

Ha ebben esetleg segítségre lenne szükséged, a Megvalósítás-Segítő Program ezen az úton vezet végig. Nem (csak) elméleti oktatás, nem egy újabb spirituális tanítás (nincs rá szükség, már mindent leírtak, amire szükségünk van), hanem az a folyamat, lépésről lépésre, hogyan hozd létre a SAJÁT áramlatodat, ami a külvilágtól függetlenül vezet Téged oda, ahol lenni szeretnél.Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

És írj nekem hozzászólást akár itt, akár Instagramon, Facebook-on vagy YouTube-on!

.


_


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük