Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Mandala színező felnőtteknek

Mandala színező felnőtteknek

Hogyan válasszunk színezőt? (letölthető melléklettel)

A mandala színező felnőtteknek régóta szinte terápiás elfoglaltság. A rohanó életből kiszállunk kicsit általa, ugyanakkor nem frusztrál a rajztudás esetleges hiánya. Alkotunk, mozgósítjuk a kreatív erőinket, kikapcsolódunk és lazítunk, minden felesleges stressz nélkül.

Csíkszentmihályi Mihály híres magyar származású amerikai pszichológus szerint az általa felfedezett Flow élmény, mely a boldogság valódi forrása, legkönnyebben valamiféle alkotó tevékenység által érhető el.

Ettől persze még színezgethetnénk házikót vagy nyuszit is…

Miért éppen mandala színező?

Mert még csak túl nagy spirituális elhivatottság sem kell hozzá, hogy tudjuk: a mandaláknak különleges, mondhatni gyógyító energiáik vannak. A szimbólumok, a színek, a számok, maga a koncentrikus kör geometriai tökéletessége mind-mind egy-egy rezgési tartomány, mely hat a test és lélek egészségére. A kicsit elmélyültebb mandala színező felnőttek azt is tudják, melyik szín, melyik szám, melyik szimbólum mit erősít.

A legkézenfekvőbb ösvény talán, amelyen elindulhatunk, az a csakra-sor támogatása. Ezen energiaközpontok egészséges működése fontos a mindennapi életünk „üzemeltetéséhez”, sok apróbb-nagyobb problémánk köthető a csakrák elégtelen, vagy éppen túlzott működéséhez (anyagi problémák: Gyökér csakra, párkapcsolati problémák Szív vagy Torok csakra, stb.)

Erre találtam ki a 14 héten át tartó, elsősorban felnőtteknek szóló mandala színező sorozatot. Minden egyes csakrához 4-4 db mandala színező tartozik, a csakrák, és gyógyításuk egyéb módjainak részletes leírásával, melyeket kéthetente küldök. Teljesen ingyenes, itt tudsz feliratkozni rá.

Személyre szabott mandala színező?

Arra is van lehetőség.

Mandala színező felnőtteknek

Van az úgy, hogy a problémáink, elakadásaink oka mélyebben van annál, amit tudatunkkal elérhetünk, magyarul más a baj, mint gondolnánk. Olyankor jól jöhet egy olyan személyre szabott, CsakNeked „bemért” mandala színező, amelynek színei, formái, motívumai, szimbólumai pontosan azokat a rezgéseket támogatják, amelyekre épen most szükség van.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük