Barion Pixel

Kedves Mandala-Színező-Társam!

Gratulálok a döntésedhez, az első színező-csomagod már meg is érkezett! (Ha nem, és nincs a Promóciók vagy a Spam mappában sem, írj nekem a szindrana.mandala@gmail.com címre).
 
Kéthetente fogom Neked küldeni az 5-5 mandalaszínezőt, amelyeket kinyomtathatsz majd, és kedvedre színezheted. Néhány soros leírást is fogsz kapni a csakrákról: milyen színek, formák,  kötődnek hozzájuk, milyen életterületért felelősek.
 
Persze meglehet, hogy ha már ilyen komolyan elkötelezted magad amellett, hogy most aztán rendbeteszed a csakráid egészségét, ezáltal pedig a magad boldogulását is, talán örömmel vennél több információt is ezekről a fontos energiaközpontokról.
 

A csakrák sorrendben:
 (Igen, alulról felfelé számoljuk, ahogyan az energia áramlik bennük.) Így fognak érkezni a színezők. 

7. Korona
6. 3. szem (Homlok)
5. Torok
4. Szív
3. Napfonat (Köldök)
2. Szakrális (Szex)
1. Gyökér

Írtam egy e-book-ot (valójában PDF), amiben mintegy 130 oldalon keresztül mesélek a csakrákról – részletesen. Mindössze 990.- ért a Tiéd lehet. Nem csak a színek és a  formák szerepelnek benne, hanem az is, hogy milyen illóolajok és ásványok kötődnek hozzájuk, milyen életterületért felelősek, mi történik, ha jól működnek, és mi történik, ha nem. Tudnak alulműködni, vagy túlságosan pörögni, ennek megvannak a maguk tünetei. És természetesen arról is szó esik, hogyan tudod – a színezésen kívül – otthon, egyszerűen segíteni a különböző energiaközpontok harmonikus, egészséges működését.

Jobbára olyan módszerek ezek, amelyek kevés vagy semmi anyagi ráfordítást nem igényelnek, mindössze egy kis odafigyelés kell, meg persze az a tudás, amit ebben a könyvben olvashatsz.

kocka

.

Ez az e-book (PDF) nincs kereskedelmi forgalomban, csak a Szindrana-Mandala követői, és a csakra-gyógyító színező-sorozat résztvevői számára elérhető!

ITT TUDOD MEGRENDELNI: