Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

3. Napfonat csakra – harmonizáld mandalaszínezéssel! (új motívumok)

Íme a következő mandala-színező csomagod: jöjjön hát a következő terület, az Önbecsülés.  Remélem, élvezted az elmúlt két hét színeit, a színezéssel töltött perceket, és sikerült valamelyest feltöltődni általuk. Ha sok időd volt rá, az jó. Ha kevés, hát most így alakult, ne bánkódj, csak gyere tovább!

A Napfonat csakra színe a Sárga.

A sárgának nagyon sokféle árnyalata van: citromsárga, napsárga, okkersárga, mély-meleg sárga, világossárga, és még sorolhatnánk. Persze bármivel kombinálhatod, ahogyan eddig is, hiszen a másik Napfonat-jellemző a 10-es osztás, és azt minden mandalában megtalálod majd.

A lényeg, hogy azért valamilyen mértékben, valamelyik sárga árnyalatot azért használd lehetőleg.

Néhány apró tanács:

Emlékezz rá: az egészet azért csináljuk, hogy jobban érezd magad, nagyobb harmónia legyen az életedben, szóval, hogy boldogabb, teljesebb életet élj.

Figyelj magadra: azt tudod jobban megoldani, hogy egyben szakítasz nagyobb időt, és egy-egy mandalát egyben kiszínezel, vagy inkább minden nap bizonyos időpontban (délután öt körül, vagy este 9-kor?), esetleg bizonyos helyzetekben (elalvás előtt, amíg várakozol valahol, vagy az esti film alatt?) színezel egy keveset. Aztán próbáld meg később ehhez tartani magad.

Ha gondolod, tegyél be valami lazulós zenét, de a csend is kiváló 😉

Tekintheted játéknak, és használhatod tudatosan az adott csakra gyógyítására. Ez utóbbi esetben vegyél néhány mély lélegzetet, és tudatosítsd magadban, hogy most mi fog történni, de aztán engedd el a „feladatot”, csak élvezd a pihenést, hagyd, hogy a gondolataid szanaszéjjel kószáljanak. Ha negatív (haraggal vagy félelemmel teli) gondolat érkezik, képzeld, hogy egy kellemes szellő egyszerűen elfújja, és keress valami szépet az elmédben 🙂

Az 5 Napfonat (Köldök) csakra mandala színezőt

ITT TUDOD LETÖLTENI.

A Napfonat csakráról egy kis ismeretanyagot a képre kattintva tudod elolvasni:

(Ha még többet szeretnél tudni az egyes csakrák működéséről, és még nem tetted meg, IDE KATTINTVA visszajutsz az oldalra, ahol meg tudod rendelni a Kényelmes csakraterápia c. e-book-ot.)