Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Ne haragudj, ha elromlik…

…tényleg van, ami elkerülhetetlen

Földi-anyagi világban, fizikai síkon élünk. 

A teremtő erőnk szinte bármire képes. Például a testünk, bár kézzel foghatóan az anyagi világ része, mégis elménk, lelkünk, belső lényünk és Felső Énünk (kinek melyik megközelítés tetszik) fennhatósága alatt van. Egyáltalán nem SZÜKSÉGSZERŰ, hogy gyengüljön, öregedjen vagy megbetegedjen, hogy kopjon vagy sorvadjon.

A fizikai világ TÖBBI része, a tárgyaink azonban idővel az enyészeté lesznek  – vagy lennének, ha nem gondoskodnánk a karbantartásukról. Ezt el kell fogadnunk. Nem érdemes miatta bosszankodni.

Ugyanakkor mégsem érdemes ezzel kapcsolatban lemondani a spirituális ráhatásunkról, még ezekkel kapcsolatban sem. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen mértékben, milyen tempóban, milyen rendszerességgel és milyen körülmények között romlanak el a dolgok.

A bojlernek időnként el kell romlania. De megteheti nyáron is, amikor pár napig meg lehet lenni nélküle, vagy a karácsony előtti héten, nem pedig az ünnepek alatt, amikor nem fogsz szerelőt találni. Vagy csak nagyon drágán.

Az autó lerobbanhat a szomszéd utcában, mikor már éppen majdnem hazaértél, vagy a külföldi nyaralás alkalmával. A telefon lefagyhat akkor is, mikor éppen az előző napokban küldted át a legfontosabb tartalmakat messengeren valakinek. A téli gumi defektes lehet tél végén, mikor már épp le kellene cserélni nyárira – így kapsz egy kis időt a javíttatásra vagy új vásárlására. És még sorolhatnám…

Száz szónak is egy a vége: Ne mondj le a varázserődről!Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük