Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

CsakNeked mandala színezők gyűjteménye – kifestő könyv

3790 Ft7140 Ft

Van az úgy, hogy az embernek elege lesz a rohanásból, a kívülről jövő impulzus-áradatból, az elvárásokból, a zajból. Ilyenkor kis befelé fordulásra, elcsendesedésre vágyunk. A színezés a relaxáció remek formája, főleg, ha különleges mandalákkal tehetjük.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Ezek a mandala színezők olyan személyre szabott, úgy mondjuk “lekért” mandalák, amelyek energiával teltebbek, mint egy szimplán megrajzolt felnőtt színező.

25 mandala, mind külön lapon, hogy a kész alkotást akár ki is tehesd a falra. Vastag, minőségi fehér papíron, spirál-füzet formátumban, hogy kihajthasd teljesen a kényelmesebb hozzáférés érdekében. Vannak részletesebb minták, amelyeket hegyes ceruzával vagy tűfilccel tudsz kidolgozni, és vannak nagyobb felületekből állók, amelyeket bátran árnyalhatsz, akár festékkel-ecsettel is.

Mindegyik bizonyos energiát sugároz. Ilyen különleges, erőteljes energiák a Szabadság, Részvétel, Nagylelkűség, Hit, Vendégszeretet, Barátságosság, Intelligencia, Remény, Szelídség, Igazság, Megbocsátás, Lelkesedés, Megbocsátás önmagunknak, Nagylelkűség.

Kérheted színesceruza-készlettel is.

A színesceruza készletet (Lyra Osiris 24 db-os) nagy gonddal választottam ki.

  • Puhább és fedőbb, mint az olcsó, iskolában használatos színesceruzák,
  • de ésszerű árú a csodálatos, ám rendkívül drága művészceruzákhoz képest.
  • A 24-féle szín már elég sok lehetőséget nyújt.
  • Szépen árnyalható.

Mivel a CsakNeked mandalákban gyakran használunk arany színt (a szellemi-lelki tisztaság, az anyagi bőség, de a Korona csakra és a Szívcsakra is kapcsolódik hozzá), ezért kérheted arany színes ceruzával. FONTOS viszont, hogy ez eltérhet a fotón látottaktól.

Ha szeretnéd, kérheted hozzá az eredeti instrukcuókat is (+990.-), a számlával együtt küldöm PDF formátumban – azaz Nálad lesz, mire a csomagod megérkezik.

További információk

Tömeg 400 g
Méretek 32 × 21 × 1,3 cm
Csomagválaszték

Kifestőkönyv, Kifestőkönyv+Színeskészlet, Kifestőkönyv+aranyceruza, Kifestőkönyv+színeskészlet+aranyceruza, Kifestőkönyv Instrukciókkal (PDF), Kifestőkönyv Instrukciókkal (PDF)+színeskészlet+aranyceruza, Kifestőkönyv Instrukciókkal (PDF)+színeskészlet, Kifestőkönyv Instrukciókkal (PDF)+aranyceruza

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CsakNeked mandala színezők gyűjteménye – kifestő könyv” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük