Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

5. Torokcsakra – harmonizáld mandalaszínezéssel! (új motívumok)

Íme a következő mandala-színező csomagod. Kíváncsi lennék, hogyan alakulnak a dolgaid 🙂 . De leginkább arra, hogyan illik az életedbe heti 5 mandala-színeznivaló? Boldogulsz vele? Vagy egyáltalán nem is jut rá időd, csak letöltöd, és sóvárogva nézed? Esetleg még többet is bírnál?

A Torokcsakra színe az Égkék. Persze a világoskéktől a középkékig szerintem minden árnyalat jó lehet.

A mandala beosztása 16-os. Ismered a véleményemet: légy szabad és kreatív, a 16-os beosztás megvéd, használj bármilyen színösszeállítást, ami a lelkedből jön, csak tegyél bele egy kis világoskéket, és rendben leszünk 😉

Néhány apró tanács:

Emlékezz rá: az egészet azért csináljuk, hogy jobban érezd magad, nagyobb harmónia legyen az életedben, szóval, hogy boldogabb, teljesebb életet élj.

Ha gondolod, tegyél be valami lazulós zenét, de a csend is kiváló 😉

Remélem, a szépen kiszínezett mandaláid megvannak még (tudom, az eredetieket a homok fújja el, de manóba a múlandósággal), szerintem léleksimogató egy szép mandalát nézni, főleg, ha elő tudja hívni azt a megnyugtató lelkiállapotot, amiben készült!

Az 5 Torokcsakra mandala színezőt

ITT TUDOD LETÖLTENI.

A Torokcsakráról egy kis ismeretanyagot a képre kattintva tudod elolvasni:

 


(Ha még többet szeretnél tudni az egyes csakrák működéséről, és még nem tetted meg, IDE KATTINTVA visszajutsz az oldalra, ahol meg tudod rendelni a Kényelmes csakraterápia c. e-book-ot.)