Barion Pixel

Csakhogy ezúttal nem kell, hogy egyedül csináld!

Hagyd, hogy a bölcs Felső Éned az Univerzummal együttműködve adja meg Neked a válaszokat a felmerülő kérdésekre, segítsen a nehéz döntésekben, és hárítsa el az utadból a minduntalan felbukkanó akadályokat!

A Spirituális VálaszTerápia (SVT) éppen erre való: hogy az életünkben felmerülő (vagy éppen lappangó) blokkokat feltárja és feloldja. A kezelés történhet messengeren is, és azért érdemes az első időkben rendszeresen (mondjuk havonta) elvégezni, mert ahogy haladunk a célunk felé, úgy találkozunk megoldandó kihívásokkal. Körülbelül úgy, mint amikor útnak indulsz. A fotelben ülve nem futsz össze egyetlen piros lámpával, kátyúval vagy bolond autóssal sem. Mégsem maradsz ezek miatt otthon, és nem is foglalkozol velük. De nem is fordulsz vissza miattuk, amikor szembejönnek, és nem is ülsz le az út szélére, mondván, ennyi volt, feladom! Ott helyben megoldod, és mész tovább. 

Ezért állítottam össze ezt a Megvalósítás-Segítő Programot. Az alapja maga az SVT, amely – természetesen meditációs előkészület után (nem Neked, hanem nekem 🙂 ) -, ingával, táblázatokkal, eldöntendő kérdések segítségével dolgozik. Első alkalommal 2-2,5 órás is lehet (az életben egyetlenegyszer elvégzendő ún. Standard Teljes Tisztítás miatt, ami a születésedkor magaddal hozott csomagodat tisztítja meg), később rövidebb idő. 

Először csak a Felső Éned által megadott problémakörrel foglalkozunk – hidd el, ő jobban tudja, mint Te vagy én 🙂 . Utána, ha marad tisztítandó problémád, akkor megtisztítjuk azokat is (ritkán marad, a Felső én tudja 😉 ). Végül pedig a konkrét kérdéseid jönnek. „Jó, de akkor MOST mit csináljak? Elhagyjam vagy ne? Váltsak munkahelyet vagy ne? Hogyan szerezzek klienseket a vállalkozásomhoz? Költözzek vagy ne? Vegyek vagy ne?” stb.

Tartozik a programunkhoz egy munkafüzet is. Ez segít majd tisztázni, mit is szeretnél elérni, megvalósítani, megélni, és abban is, hogy mit is kell megtenni (és mit nem szabad, nem szükséges vagy nem érdemes megtenni), hogy sikerre vihesd az elképzeléseidet. Tematikája természetesen van, de tartalomjegyzéke nincs, mert mindenkinek más lesz a következő hónap elején a következő lépés.

Három csomagot állítottam össze attól függően, mennyi extra segítséget igényelsz az úton. Minden hónapban választhatsz másikat, ahogy érzed majd. A fent bemutatott eszközök – maga az Spirituális VálaszTerápiás tisztítás és a munkafüzet természetesen az alap (START csomag).

A csomag eleve kedvezőbb árú annál, mint ha csak úgy, az "utcáról" jelentkeznél nálam SVT-re, vagy mondjuk a MandalaBoltban megrendelnéd a segítő eszközöket.

Ez egyszerűen azért van, mert értékelem azt, hogy nem csak várja valaki a sült galambot, hanem igenis tesz bizonyos ígéreteket magának, még ha remegő térdekkel is.

Az első 5 jelentkezőnek ehhez képest is kedvezőbb, bevezető áron lehet hozzájutni.

Itt és Most a legalkalmasabb időpont az új élet megvalósításához, bárki bármit is gondol a fogadalmakról. 

Ez egy „előfizetés-féle”. Nem kell megígérned, aláírnod, „vállalnod” semmit. Nekem nem. De kevés olyan cél van, ami egy hónap alatt megvalósítható, kevés olyan élet van, ami egyetlen SVT kezeléssel teljesen megtisztítható. (Tudod, a piros lámpák és a kátyúk útközben kerülnek elő…)

Ám az első 13 jelentkező

7 hónapon át az említett naggggyon kedvezményes áron viheti végig a programot!

Íme a program-csomagok:

Start

Relax

Relax-Plusz

 Spirituális Választerápiás oldás

Konzultáció

(a konkrét kérdéseid a döntésekhez)

 Fókusz-segítő Munkafüzet

11.000.-/9.000.- helyett

5.600.- / 4.550.- *

 * Első alkalom / ha már voltál SVT-n

START program

+
2 cs kivételes minőségű Csakra-tea, óriás cukorkristállyal

A rendszeres énidő alaposan megnöveli a siker esélyeit!

13.680.-/11.680.- helyett

8.990.- / 6.990.- *

 * Első alkalom / ha már voltál SVT-n

Postaköltség: 900.-

START program

+
CsakNeked CsodaCsakra Csomag:

  • CsakNeked mandala mécsestartó,
  • 1 cs kivételes minőségű Csakra-tea cukorkristállyal
  • ásványkarkötő, 
  • Kényelmes Csakraterápia Otthon (e-book) 
A rendszeres énidő alaposan megnöveli a siker esélyeit!
 

21.060.-/ 19.060.- helyett

9.900.- / 7.990.- *

                  * Első alkalom / ha már voltál SVT-n

Postaköltség 1.290.-

Start program:

 csak úgyStart programaz első 13 jelentkezőnek
SVT tisztítás + a konzultáció9.000.- / 7.000.- * 8.190.- / 6.090.-5.600.- / 4.550.- **
Munkafüzet***2.000.-IngyenesIngyenes

* Első alkalom / a többi alkalom         ** Itt is két érték van, hiszen van, aki már volt nálam ezelőtt 😉      *** Eszmei érték. A programon kívül nem kapható.

A jelentkezésed után hamarosan (max. 24 óra) elküldöm  a munkafüzetet, illetve a javaslataimat a felkészüléshez. Fontos, hogy akkor kezdjünk dolgozni a céljaidon, amikor már vannak… Kivéve, ha az a problémád, hogy nincs értelme élni – sajnos ez is gyakran előfordul-, de felkészülés akkor is lesz 😛

 A munkafüzet kitöltése után pár nappal, valószínűleg messengeren fogunk beszélni, de szívesen látlak – Zalában lakom. 2-3 órát érdemes rá számolnod. Bármi lehet cél. Családi problémák, kapcsolati nehézségek, munkahelyi, karrier-gondok, anyagi helyzet megoldása, esetleg elvégezni egy iskolát, akármi. 

Az ezt követő hónapban fogjuk tartani a kapcsolatot, ha szeretnéd, a jelentkezők számától és igénétől függően messengeren vagy (titkos és zárt) Facebook csoportban. Néha nem könnyű észrevenni, hogy a változás elindult, és néha nagyon is észrevehető helyzeteket produkál az élet, ezeket kezelni kell, és lehetőleg feltétlenül előnyt kovácsolni belőle. Ehhez néha segítséget jelenthet egy külső szemlélő. 

Amennyiben pedig kívánod, a következő hónapban folytatjuk. 

A következő hónapok SVT konzultációi:

  • az előző hónap értékelése
  • a munkafüzet feladatai (az értékelés függvényében)
  • SVT tisztítás
  • konzultáció – tudod: kérdések és döntések arról, hogy „és akkor MOST merre tovább”
Vissza a megrendeléshez     

Relax program

 csak úgyRelax programbanaz első 13 jelentkezőnek
SVT tisztítás + a konzultáció9.000.- / 7.000.- *  
Munkafüzet***2.000.-  

2 cs. Csakra-tea

+ 2 cs. Óriás cukorkristály

2.380.-

600.-

  
ÖSSZESEN:13.680.- / 11.680.-8.990.- / 6.990.- **6.990.- / 5.690.- **

* Első alkalom / a többi alkalom         ** Itt is két érték van, hiszen van, aki már volt nálam ezelőtt 😉      *** Eszmei érték. A programon kívül nem kapható.

A Relax csomag alapja is az SVT tisztítás és a munkafüzet – lásd a Start program leírásánál.

A nevét onnan kapta, hogy a csomag tartalmaz két csomag nagyon igényes minőségű, isteni illatú teát, és két csomag színes óriás cukorkristályt. Ezeket a finomságokat a TEAharmónia TEAbolt biztosítja számunkra. Luczai Gabriella válogatott a Szindrana-mandala számára 7 különleges teát a 7 csakrához. Nyilván nem a reggeli rohanásban fogod inni őket :). Ezen teák elkészítése, tálalása igényel pici odafigyelést, és érdemes csendes elvonultságban fogyasztani, akár egy kellemes meditációs zene mellett. 20-40 kellemes perc, amikor nem zaklat senki, amikor nem nyomkodod a telefonodat, csak befelé figyelsz – vagy éppen kifelé bambulsz, mikor melyik esik éppen jobban.

A teákat kiválaszthatod magad (kapsz részletes leírást), de megvárhatod az SVT tisztítást is, amikor teszteljük, hogy melyik lenne a leghasznosabb számodra. Lehet egyforma vagy különböző is.

Mivel a teákat postán tudom elküldeni, így számolj kérlek a 900.- postaköltséggel.   

Relax-plusz program

 csak úgyRelax-Plusz programbanaz első 13 jelentkezőnek
SVT tisztítás + a konzultáció9.000.- / 7.000.- *  
Munkafüzet***2.000.-  

1 cs. Csakra-tea

+ 1 cs. Óriás cukorkristály

1.190.-

300.-

  
CsakNeked mandala mécsestartó4.200.-  
Ásványkarkötő2190.-  
Kényelmes Csakraterápia  e-book2190.-  
ÖSSZESEN:21.060.- / 19.060.-14.990.- / 12.990.- **9.900.- / 7.990.- **

* Első alkalom / a többi alkalom         ** Itt is két érték van, hiszen van, aki már volt nálam ezelőtt 😉      *** Eszmei érték. A programon kívül nem kapható.

Ez a program a további elmélyüléshez nyújt Neked segítséget, és a tudatossághoz további információt.

Az alap – az SVT tisztítás a konzultációval és a munkafüzet – megmarad, hiszen az igazi munkát ez jelenti. A Start programnál leírtam, OLVASD EL!

Az énidő megteremtését, a tudatos befelé fordulást segíti az igényes-illatos-finom  Csakra-tea (1 cs),  amiről olvashattál a Relax programban (a cukorkristállyal, természetesen). Extra segítség a CsakNeked készült üvegfestett mandala mécsestartó. Neked kérem le, a Spirituális VálaszTerápia segítségével, amikor is a Felső Éned mondja meg – majd az SVT tisztítás során -, hogy milyen színű, osztású mandalát fessek a mécsestartódra, illetve milyen pozitív energiákkal legyen feltöltve. Így minden alkalommal,, amikor egy szobában vagy vele (különösen, ha meg is gyújtasz benne egy mécsest), ezen energiák rezgései fognak táplálni. Még akkor is, ha nem oda figyelsz, csak teszed a dolgodat.

Tartozik a csomagodhoz egy ásványkarkötő is (szintén SVT-vel választva), kis medállal. Az ásványok energiája egész nap Veled lehet, energiáival és jelenlétével segítve Téged, hogy fókuszban tartsd a célodat, és sikert érj el.

A tudatosságodat a Kényelmes Csakraterápia Otthon c. 130 oldalas e-book fogja segíteni. készíts egy kellemes teát, gyújtsd meg a mandala mécsestartódat, és olvass. Vagy színezz – a könyvből le tudsz tölteni csakramandala színezőket (4-4 minden csakrához).

A Relax-Plusz tárgyai csomagba érkeznek, a postaköltség 1.290.-     

Néhány mécsestartó mutatóban:

(Persze a Tiéd egészen más lesz, hiszen az Csak Neked készül majd!)

Vissza a megrendeléshez     

Foglaljuk össze a különböző csomagokat:

 START programRELAX programRELAX-PLUSZ program
Spirituális Válasz Terápia
Konzultáció
Fókusz-segítő Munkafüzet
Csakra-tea 2 csomag1 csomag
Óriás cukorkristály 2 csomag1 csomag
CsakNeked Mandala mécsestartó  
Ásványkarkötő  
Kényelmes Csakraterápia Otthon e-book