Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Üvegfestett medálokkal az állatokért

Hetek óta készülök erre, és örülök nagyon, hogy elértünk idáig.

Meséltem Neked a kiskutyákról (ITT), akiket – mint utóbb kiderült -, egy kóbor kutyamama hozott fel hozzám. Tudta, hogy ő nem tudja (vagy csak nem akarta) a vadonban felnevelni, vagy egyszerűen jobb sorsot szánt nekik… Másnap délelőtt eljött, leellenőrizte, minden rendben van-e, aztán elment, többé nem láttam. Sajnos én sem vagyok kutyatartásra berendezkedve, itt a hegyen nincs kerítés, láncra meg nem kötném, így a zalaszentgróti Szimat Állatvédő Egyesület keresett nekik végleges otthont.

És pár hete, amikor a veszprémi Állatvédő Egyesület egy videóját láttam három dobozban talált, csonttá soványodott kiscicáról, akkor valahogy vééééletlenül eszembe jutott, hogyan tudnék tudnánk segíteni.

Amikor festem a mandalákat, többnyire keverem a színeket. Persze lehetetlen pont annyit kikeverni, amennyi kell, ezért valamennyi mindig marad. Amellett egy üvegfestőnél néha kerül kis törött üveg… A szebb formájúakat elég megcsiszolni, és a maradék festéket valahogy esztétikusan rákenni 😉

Így lesznek aztán a szép üvegfestett, hiperegyedi medálok. Hiperegyedi, mert az még csak hagyján, hogy nem tudom még egyszer ugyanazt a színt kikeverni, de ugyanolyanra törni az üveglapot végképp lehetetlen.

A medál ára 1.490.-, amelyből 800-at kapnak (felesben) a menhelyek. Kivéve, ha a webáruház „Pénztár” oldalán a megjegyzés rovatban feltünteted, hogy kinek szánod. Mert akkor a megadott egyesületnek küldöm el.

Mivel a medál – akár több darab is – egy sima buborékos borítékban is postázható, a postaköltsége mindössze 490.- ajánlott levélként!

Kattints ide, és nézz körül a mandalabolt medálpolcán!

Ha már van ilyen medálod, akkor kérlek küldj magadról benne egy fotót vagy a szindrana.mandala@gmail.com címre, vagy tedd fel a Szindrana Mandala Facebook oldalára, vagy az egyesületek (valamelyikének) Facebook oldalára.

Remélem, hamarosan az utcán, jártadban-keltedben megismered majd az Állatvédő medálokat, és tudni fogod, hogy viselőjük már tett valamit az állatokért!

 


Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük