Barion Pixel

Hozd harmóniába az életed csakra-gyógyító mandalaszínezőkkel!

Csak akkor lehetsz boldog, ha az életed területei összhangban vannak. Ezekért részben a csakrák felelősek, melyek optimális működéséért egyszerű módon tudsz tenni:

SZÍNEZZ!

Minden csakrádhoz rajzoltam 5-5 színezhető mandalát, melyeket kéthetente küldök el Neked (hogy legyen időd kiszínezni is őket 😉 ). Természetesen egy kis tájékoztatót is kapsz az egyes csakrák működéséről, kapcsolódó életterületeiről, színeiről, formáiról. Így harmonizáljuk sorra az összes csakrádat, miközben kis nyugalmat is viszünk az életedbe.

CSATLAKOZZ a tudatosan élőkhöz!

A Szindrana-Mandala nem csak mandalaszínezőket tud nyújtani, hanem rendszeresen megjelenő spirituális/életjobbító blogbejegyzéseket is. Emellett üvegmandalák, illetve Spirituális Válasz Terápiás kezelés is elérhetők itt, ezekkel kapcsolatos újdonságokról, kedvezményes lehetőségekről is tájékoztatlak, HA KÉRED.

Email*
Keresztnév*
Vezetéknév
Blogértesítő jöjjön?
Értesítés kedvezményekről, ajánlatokról?

Az adataidat nem adom ki senkinek, és csak arra használom, amire megadtad. Minden levelem alján van lehetőséged arra, hogy leiratkozz (ez esetben törlöm az adataidat, nem tárolom őket).