fbpx

A PROGRAM       RÓLAM        AJÁNDÉKOK         MEGRENDELÉS MENETE        A PROGRAM DÍJA        GYIK

MEGVALÓSÍTÁS-SEGÍTŐ PROGRAM

A világ megváltozott. És még fog.

Ez nem jó vagy rossz. Ez tény. Lesznek munkahelyek, iparágak, amelyek megszűnnek. Az idejétmúlt technológiák eltűnnek. Ugyanakkor igény lesz elfeledett vagy sohamégnemismert szolgáltatásokra, szakmákra. Ránkkényszerült a fejlődés. 

Rajtad múlik, hogy ez lehetőség legyen!

Még mindig nem tudjuk, meddig tart, és főleg, hogy meddig gyűzűznek az ok-okozatok. De megteheted, hogy felkészülsz. Megteremted a lehetőségét, hogy ne csak reagálj, hanem alakítsd a sorsod. Hogy olyan válaszokat kapj, amelyekkel a legjobbat hozhatod ki a változásból – magadnak és a családodnak.

Légy proaktív, vedd a kezedbe az életed, tudd meg, mi lesz a Te utad ezután - és VALÓSÍTSD MEG!

CsontosMariann

Az egyetlen program, amelyben 7 vagy 9 hónapon át kézenfogva vezetnek az ÁLTALAD VÁLASZTOTT új életbe azok, akik a legjobban tudják, mitől vagy boldog.

Spirituális Válasz Terápia

FIGYELEM!

Akik a legjobban tudják, mitől vagy boldog, az  a Te tulajdon bölcs Felső Éned, aki a legjobban ismer Téged, PLUSZ az Univerzum segítői, egyfajta spirituális csoport, akik elérik azokat az információkat is, melyek számunkra még láthatatlanok.  Emellett képesek feltárni és feloldani azokat az akadályozó blokkokat, amelyek akár az előző életeinkben keletkeztek. Ha ezek létét és kompetenciáját nem tudod elfogadni, még most lépj ki az oldalról, mert bizony velük fogunk dolgozni.

A legtisztább válaszokat kapod 7 vagy 9 hónapig, havi konzultációkon.

Tudod, mit akarsz

Egyértelmű lesz a “Te Utad”, megtalálod a helyed, tisztázódik az irány. Lehet konkrét cél vagy akár egy életforma is.

Tudod, hogy éred el

A gyakorlati feladatok segítenek megtenni, amit a fizikai világban meg kell tenned, hogy elérd a változást.

Nincs többé kétség

Amikor választás elé kerülsz, magabiztosan döntesz a tanácsok nyomán, és az idő igazolja a döntésedet.

Ha részt veszel a programban, többé nem kell azon aggódnod, hogy nem tudod, mit tegyél, vagy nincs erőd megtenni, amit szeretnél

 
 

Biztos válaszok előítéletmentes tanácsadótól 

Bármin is változtatnál az életedben – munka, párkapcsolat, egészség, anyagi helyzet -, többé nem lesz kérdés, hogy mit tegyél, hogy helyes-e, amit teszel, jó-e az irány, a munkahely, a társ (stb.). 

Leteszed a terheket, amelyeket születésedkor hoztál

Azzal kezdünk, hogy az ártó-akadályozó programokat és kapcsolatokat, amelyekkel születtél, feltárjuk és megtisztítjuk. Mintha karmatisztítás lenne.

A belső akadályok azonnali tisztítása

Minden alkalommal tisztítjuk az épp aktuálisan elakadt életterületeket, majd megválaszoljuk az előző hónap óta megtett haladás során felmerült nagyon konkrét “És MOST mit tegyek?” kérdéseidet. 

Vedd a saját kezedbe a sorsod, és szabadulj fel a belső blokkjaidtól!

CsakNeked Mandala

A Program 7. (vagy 8. vagy 9.) hónapjában kapsz egy számodra a Felső Énedtől az SVT módszereivel lekért, kézzel készült üvegfestett mandalát. (A kép csak illusztráció, természetesen a Tiéd olyan lesz, amilyen senki másnak nincs, és nem is lehet.)

 

CsakNeked Színező

Az első konzultáció után kapod meg a letölthető CsakNeked mandala SZÍNEZŐt. Teljesen új “termék”, ilyet még senki nem kapott! Ugyanúgy mérem be számodra, mint a CsakNeked mandalát tenném, de megállok a rajzolásnál. Megkapod a kiszínezett változatot is, és leírást, hogy mi miért van a mandaládban.

Csakraterápia otthon

130 oldalas e-book a csakrákról, és arról, vajon melyik szorul segítségre, ha bizonyos problémáid vannak. De  méginkább arról, hogyan gyógyíthatod őket otthon anélkül, hogy extra időt vagy extra költségeket kellene ráfordítanod. (Tartalmaz 28 db csakrahangoló mandalaszínezőt is, hogy segítsen elmélyülni, közelebb kerülni saját magadhoz!)

A Megvalósítás-Segítő Program

Hagyd, hogy a bölcs Felső Éned az Univerzummal együttműködve adja meg Neked a válaszokat a felmerülő kérdésekre, segítsen a nehéz döntésekben, és hárítsa el az utadból a minduntalan felbukkanó akadályokat!

 

A Spirituális VálaszTechnika (SVT) éppen erre való: hogy az életünkben felmerülő (vagy éppen lappangó) blokkokat feltárja és feloldja. A kezelés történhet messengeren is, és azért érdemes az első időkben rendszeresen (havonta egy alkalommal, jelen esetben 7 vagy 9 hónapon át, ezt Te fogod eldönteni a 7.  konzultáción) elvégezni, mert ahogy haladunk a célunk felé, úgy találkozunk megoldandó kihívásokkal. Körülbelül úgy, mint amikor útnak indulsz. A fotelben ülve nem futsz össze egyetlen piros lámpával, kátyúval vagy bolond autóssal sem. Mégsem maradsz ezek miatt otthon, és nem is foglalkozol velük. De nem is fordulsz vissza miattuk, amikor szembejönnek, és nem is ülsz le az út szélére, mondván, ennyi volt, feladom! Ott helyben megoldod, és mész tovább. 

Ezért állítottam össze ezt a Megvalósítás-Segítő Programot. Az alapja maga az SVT, amely – természetesen meditációs előkészület után (nem Neked, hanem nekem 🙂 ) -, ingával, táblázatokkal, eldöntendő kérdések segítségével dolgozik. Első alkalommal 2-2,5 órás is lehet (az életben egyetlenegyszer elvégzendő ún. Standard Teljes Tisztítás miatt, ami a születésedkor magaddal hozott csomagodat tisztítja meg), később rövidebb idő. 

Először csak a Felső Éned által megadott problémakörrel foglalkozunk – hidd el, ő jobban tudja, mint Te vagy én 🙂 . Utána, ha marad tisztítandó problémád, akkor megtisztítjuk azokat is (ritkán marad, a Felső én tudja 😉 ). Végül pedig a konkrét kérdéseid jönnek. “Jó, de akkor MOST mit csináljak? Elhagyjam vagy ne? Váltsak munkahelyet vagy ne? Hogyan szerezzek klienseket a vállalkozásomhoz? Költözzek vagy ne? Vegyek vagy ne?” stb.

A programunkhoz munkafüzet is, minden konzultáció alkalmával. Ez segít majd tisztázni, mit is szeretnél elérni, megvalósítani, megélni, és abban is, hogy mit is kell megtenni (és mit nem szabad, nem szükséges vagy nem érdemes megtenni), hogy sikerre vihesd az elképzeléseidet. Tematikája természetesen van, de tartalomjegyzéke nincs, mert mindenkinek más lesz a következő hónap elején a következő lépés.

Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget: 

Sokan foglalkoznak spirituális segítséggel, Spirituális Válasz Technika tanácsadással is találkozhatsz, de ebben a formában (egy olyan program, amely a lelki fejlődést összekapcsolja a fizikai világ teendőivel, ráadásul hónapról hónapra ilyen hosszú ideig kézenfogva végigvezet a felmerülő akadályok, döntéshelyzetek és akadályok útvesztőjében), így senki.

Csontos Mariann vagyok, Spirituális VálaszTechnika tanácsadó.

Azért kezdtem el használni ezt a módszert, mert felnőtt életemben kétszer álltam fel anyagilag a nulláról (nem, nem túlzás), és úgy éreztem, nincs se kedvem, hogy újra és újra nekimenjek a falnak mindenféle belső blokkok meg programok miatt, se időm, hogy újra és újra próbálkozzak, se kidobnivaló pénzem, megfizessem a rossz (előreláthatalan) döntéseim következményeit. 

Miután nálam működött a módszer, elkezdtem segíteni azoknak, akik igényelték, kicsit felturbózva némi gyakorlati tapasztalattal.

A spiritualitás nem mindig elég. Csaknem 20 évig dolgoztam hálózatépítőként, amikor is az volt a dolgom, hogy segítsek a munkatársaimnak megtalálni és megvalósítani a céljaikat. A motivációban szerzett tapasztalatom segít abban, hogy akkor “szóljak be” Neked, amikor arra van szükséged, akkor emeljelek fel, amikor arra, és segítselek átlépni a fizikai síkon megléphető akadályokon is.

Akik végigcsinálták:

A Megvalósítás-Segítő Program előtt már elindultam az Önmagam megismerésének útján. Olyan egyértelműnek, magától érthetőnek tűnt, hogy a programba bekapcsolódok, hiszen már korábban megtapasztaltam, hogy az SVT sok kérdés megválaszolásához iránymutatást adott. A konzultációk után az érzelmeimet mindig mélyebben éltem meg. Az elmúlt félév során kinyílt számomra a világ, az apró csodákat is észreveszem, hagyok időt magamnak ráfeledkezni. Csupa pozitív tapasztalatot kaptam. Azoknak az embereknek ajánlanám a programba való bekapcsolódást, akik valamilyen ok miatt még nem hisznek magukban.
Tóth Alexandra
Zalaszentgrót
Egy vélemény versben: "Tudom, tudom, nem kell értenem, itt volt az ideje, eljutottam ide. SVT, megvalósulási program... Ezernyi felismerés, bizonyosság... tudni ki vagyok... és miért vagyok... és miért is ne? és miért is ne lehetnék boldog! Rész az egészben, alkotó elem, a folyamatban... Magamban, magamról..., magamnak, magamért... Igen, változtam, nagyon, nagyon sokat... még nekem is megdöbbentő honnan, hova... nem, nem kell hinned benne, én sem hittem az elejên, csak kapaszkodj bele, kezdd el, szinezz, engedd meg magadnak, nem veszíthetsz semmit, és biztos megérzed majd te is, ez megtart, már nem te kapaszkodsz!"
Erzsi
Hajdúdorog
9 éve hagyott el a férjem, azóta egyedül élek - a fiammal. A Megvalósítás-Segítő Program során fokozatosan és folyamatosan nyíltam ki, lettem egyre magabiztosabb, és társaságkedvelőbb. Azelőtt mindig meghúztam magam az emberek között, most pedig majdnem idegenekkel is órákig tudok beszélgetni. A fiam ballagásán vettem észre (a program ötödik hónapjában), hogy a volt férjemmel már tudok úgy beszélgetni, hogy nem ugrik össze a gyomrom, és a nőjére is úgy nézni, hogy nem bánt. Emelt fővel megyek az utcán, a férfiak észrevesznek, randira hívnak. Talán még nem állok készen egy stabil párkapcsolatra, de egyelőre élvezem a figyelmet és a rajongást.
N. Emese
Tatabánya
Amikor indult a Program, épp pár hónapja költöztünk külföldre 3 kisgyerkőccel, (legkisebb 1 éves), nem tudtam mi legyen ezután. Terveim voltak, de az önbizalomhiány teljesen lebénított. Már korábban tapasztaltam, hogy az SVT mekkora hozzájárulás tud lenni, belevágtam. A konzultációk után mindig újabb lendületet kaptam, s az aktuális tisztítások is érezhetően segítettek túljutni a nehézségeken. Rengeteg minden letisztult ezidőben. Tudom már mit szeretnék, s megtanultam, hogy ha minden nap csak kicsit teszek a céljaimért egyszercsak mind megvalósul. Szívből ajánlom annak is, aki (kicsit) bizonytalan, annak is, aki tudja mit akar. Az sem baj, ha nem hisz benne. ;)
Svoboda Tünde
Rosenheim, Németország
Hálás vagyok, amiért rám talált az SVT és Mariann, azért vágtam bele, mert a csakraszínezős mandalák kapcsán kezdett jobban érdekelni, h. mi is ez, egyszer már találkoztam az SVT-vel, de akkor olyan felemás érzéseim maradtak. Gondoltam, megnézem még egyszer. :) Azáltal, hogy elkezdtem tudatosabban figyelni magamat és a bennem + a körülöttem zajló érzelmeket, történéseket, sok minden kitisztult, ráláttam dolgokra. Az SVT tisztítások a mélyen és nagyon régen bennem lévő hiedelmeken is sokat csendesítettek: a pénz mint energia még mindig tud újat mondani nekem. Az egyenleg mindenképpen jó és mindenkinek ajánlom, aki kész arra, hogy a folyamatot átlátva, új szemlélettel élje a mindennapokat.
Tóth Györgyi
Eger
Mindig az egyensúlyt, az elégedettség érzését kerestem, próbáltam több úton is elérni ezt. Ekkor kapcsolódtam be a Megvalósítást Segítő Programba. Nem találtam a helyem. A tisztítások során olyan őszinte válaszokat kaptam, amire éppen szükségem volt! Jöttek a felismerések, éreztem egyre nyugodtabb vagyok. Már a „beszélgetések” is feltöltöttek, lendületet adtak. Idő kellett, amíg megmutatkozott a változás, de ez valami csodálatos! A program végén a családom is bekapcsolódott. Döbbenetes volt látni az összefonódásokat, megérteni a miérteket. Rendkívül hálás vagyok Mariannak, hogy rám szánja idejét és közvetítésével a számomra legjobb támogatást kaphatom! Köszönöm!
Fazekas Nikolett
Kunszentmiklós
Régóta éreztem, hogy nem igazán találom az életemben a tudatosságot, a megfontoltságot. A nehéz helyzeteket teljes kudarcként éltem meg, nem tudtam kezelni és úgy éreztem, hogy az egész világ ellenem van. 2020. májusban elhagyott a férjem, ami ezzel jött: válási hercehurca, fájdalom, nehézségek. A 9 hónap alatt azon dolgoztunk, hogy én boldogan jöjjek ki ebből a krízishelyzetből. Már képes vagyok pozitívan és tudatosan állni az előttem álló megmérettetéshez és, sőt az egész életemhez. Külsőleg is átalakultam, sikerült leadni 17 kg fölösleges súlyt. Kiderült, hogy az én sportom a futás, és az étrendemet is tudatosan alakítom ki. Azt vettem észre, hogy bármi váratlan jön az életembe, mindig tudom, hogy mit akarok, és még egyszer nem esem ugyanabba a gödörbe. Hálás vagyok, hogy megismertem az SVT-t, nagyon szeretem a beszélgetéseket. Mariann mindig visszahoz a földre, ha éppen kezdem elveszíteni a lábam alól a talajt. Köszönöm!
András Edit
Kunszentmiklós

Mikor való Neked a Megvalósítás-Segítő Program?

 
Változtatni akarok
Bizonyos dolgok nem tetszenek az életemben, nem érzem magam a helyemen.
Mostantól tudni fogod, mi a legbölcsebb irány. Nem kell végigpróbálgatnod egy csomó lehetőséget, nem kell zsákutcától tartanod. A legrövidebb úton valósítod meg a boldogságodat.
 
Tudom, mit akarok
de túl sok a döntéshelyzet a célom felé vezető úton, ahol elhibázhatom.
Ezentúl nyugodt lehetsz a döntéseidben, konkrét válaszokat kapsz. Mintha egy  labirintusban mindig szólna valaki, merre érdemes menned. Elég a megvalósításra figyelned.
 
Félek, egyedül nem fog menni
Hosszú az út, és már megpróbáltam, de annyira nehéz.
Többé nem vagy egyedül. Kevés az olyan cél, amit ne lehetne megvalósítani 9 hónap alatt. Addig pedig fogjuk a kezed – én, a Felső Éned és az Univerzum segítő csapata. Lesz, aki átlendítsen az akadályokon.

Végig akarsz menni végre azon az úton, amely a vágyott életedhez vezet?

Kattints erre a gombra!

A mélyen megbúvó akadályozó programok blokkolják a céljaid megvalósulását. Valahányszor kellemetlenség ér, mintha újra padlóra küldenének? Sok időt elvesztegetsz ezzel! A konzultációk során módunk van megtisztítani az akadályokat AZONNAL, amint felbukkannak

A Megvalósítás-Segítő Program

RÉSZVÉTELI DÍJA

"Mit kapok pontosan és röviden összefoglalva a Megvalósítás-Segítő Programtól?"

Akadályozó programjaid törléseHosszútávon alkalmazható pozitív szokások
Azonnali válaszokMegvalósuló célok
Gyakorlati tanácsok a megvalósításhozElégedettség
Önismeret a munkafüzeteken keresztülJavuló életmutatók

 Az első Spirituális Válasz Technika tanácsadás ára 14.850.-

Minden további SVT tanácsadás 11.550.-

A Megvalósítás-Segítő Program egy alkalom 14.850.- és 8 alkalom 11.550.- Ft-os tanácsadásból áll (összesen 9 hónapon keresztül)

+ a munkafüzet minden hónapban (9 x 1.000.-)  9.000.-

Tehát a 9 hónapos program értéke 

ÖSSZESEN: 

116.250.-

LENNE.

De mivel ez egy komoly döntés, és én értékelem az elköteleződést a saját életed iránt, KÉT kedvezmény lehetőségét ajánlom fel Neked:

1. KEDVEZMÉNY

A program díja (9 hónap esetén)

MINDÖSSZESEN

82.750.-

(első hónap 11.150.-,

a további 8 hónap 8.950.-/hó)

(És még ajándékot is kapsz, emlékszel :) )

2. KEDVEZMÉNY

RÉSZLETFIZETÉS!

Már az első két hónap (január-február) befizetésével lefoglalhatod a helyed

20.100.-

A további hónapokat (júliusig vagy szeptemberig) akár havonta is teljesítheted 

(8.950.-/hó)

DE MOST!

Nem feledkezhetünk meg arról, hogy azért pillanatnyilag még mindig tart a válság, legalábbis így hívjuk, amikor hirtelen sok embernek kell egyszerre változni. És én hiszem, hogy ha az egyes emberek felszabadulnak félelmeik és blokkjaik alól, azzal az egész emberiségnek használnak,

EZÉRT 2021. JANUÁR 18-ig minden JELENTKEZŐ az első két konzultációt a 26.400.-

(azaz kedvezményesen 20.100.-) HELYETT

14.850.-ért kapja meg!

és emlékezz: MÉG EZEN KÍVÜL :P

.

.

A 7. (8. vagy 9.) hónap végén AJÁNDÉKBA kap egy CsakNeked Mandalát (melyet egyébként 19.900.- rendelhetnél meg.)

A kép természetesen csak illusztráció, hiszen a Neked készült mandala más lesz, mint eddig bárkié…

A MEGRENDELÉS MENETE

Első lépés

Jelentkezz az alábbi űrlapon. Kitöltöd az adataidat, a “Jelentkezem!” gombra kattintva véglegesíted, Ezután e-mailt kapsz az utalási adatokkal (nézd meg a Promóciók ill. a Spam mappában is…)

Második lépés

A fizetésed beérkezése után részletes információt kapsz a Megvalósítás-Segítő Programról, és megérkezik az első munkafüzet is, amivel dolgozhatsz az első konzultációig.

Harmadik lépés

Az első konzultáció  egy általad választott időpontban lesz, (messengeren/skype-on, hangban vagy videóban). Addig is kapcsolatban leszünk, ha bármi kérdésed van, megválaszolom.

.

Jelentkezés a Megvalósítás-Segítő Programra

Töltsd ki a mezőket, és kattints a “Jelentkezem!” gombra

 

Email*
Név*
Számlázási cím:*
Telefonszám:*
Adószám (ha elszámolnád):

A jelentkezéssel elismered, hogy módod volt elolvasni az Adatvédelmi Szabályzatot és az Adatkezelési Tájékoztatót.

A jelentkezés menete:

Töltsd ki az űrlap mezőit értelemszerűen. Az adataidat semmi másra nem használom, és harmadik félnek nem adom ki soha.

.

Miután a “Jelentkezem!” gombra kattintottál, visszajelzést kapsz arról, hogy sikeres volt a jelentkezésed.

.

Ezután perceken belül megkapod a visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal. Ha nem kapsz visszajelzést, akkor előfordulhat, hogy elgépelted a címet véletlenül. (Nyugodtan kérdezz rám: szindrana.mandala@gmail.com) Olyan emailcímet adj meg, amit rendszeresen olvasol, mert ide fognak érkezni a munkafüzetek is.

.

Az első két hónap díjával (január 18-ig 14.850.-, később 20.100.-) tudod elindítani a Megvalósítás-Segítő Programodat.

.

Az itt megadott adatokkal fogom kiállítani az elektronikus  számládat, így kérlek, légy nagyon figyelmes.

.

Segíthetek valamiben?

Szólj bátran!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, akkor írj nekem e-mailt a szindrana.mandala@gmail.com címre, vagy hívj  a +36 20 3244-194-es telefonszámon.

Kérdések és válaszok

A PROGRAMRÓL

Nekem való?

Előfordul, hogy igyekszel a jelekre figyelni, mégis bizonytalan vagy, mert nem tudod eldönteni, hogy égi jel volt-e vagy csak belemagyaráztad?

Akkor igen, mert az inga azoktól kapja a választ, aki jól ismer Téged. 

Előfordul, hogy már többször is nekifutottál ugyanannak a problémának, amire nagyon szerettél volna megoldást találni, és mintha lett is volna eredmény, de a végén mégis elbuktál?

Akkor igen, mert valószínűleg valamilyen mélyben lappangó programod vagy fogadalmad van, amit az SVT segítségével egyszer és mindenkorra feloldhatunk.

Előfordul, hogy tudod, mit kellene tenni, de mégis mindig elveszted a motivációdat, mert túl sokáig tart?

Akkor igen, mert a program elég hosszú ideig tart, hogy fókuszban tudj maradni – segítséggel. Támaszod lesz.

VÁSÁRLÁS ELŐTT

Mikor kapom meg a számlát?

Amint az utalásod beérkezik, elektronikus számlát kapsz az általad megadott email címre.

Mikor kapom meg az ajándékaimat?

Az e-book-ot az utalás beérkezésekor, együtt az első munkafüzeteddel. 

A CsakNeked mandala színeződe az első konzultáció végén mérem be, a megrajzolása – azaz pár nap – után küldöm, pdf formátumban. Választhatsz A3-as vagy A4-es méretet, illetve világosszürke vagy fekete kontúrt (attól függően, hogy “megrajzolni” is szeretnéd, vagy csak színezni.

A CsakNeked mandaládat a Program 7. (vagy 8. vagy 9. Tőled függően) hónapjában. Azért akkor, mert ez a fajta mandala mindig annak az élethelyzetnek, azoknak a kihívásoknak szól, amiben jelenleg vagy. A Program során nagyon sokat fogsz változni, közben pedig Veled vagyunk.  mandaládat ahhoz a TEvalódhoz igazítjuk, aki a Program végén leszel.

VÁSÁRLÁS UTÁN

Hogy zajlik a konzultáció?

Online. Választhatsz, hogy videós vagy messengeres változatban.  Minden hónapban egy online időpontfoglalón keresztül foglalsz magadnak időpontot (hétköznap délelőtt, késő délután vagy este, hétvégén egész nap lehet.). Én meditációval felkészülök, Neked csak a vonal másik végén kell lenni. Senki sincs transzban, vagy ilyesmi, nincs szükség síri csendre – bár némi nyugalom nem árt.

Első alkalommal 2-2,5 órás is lehet, amikor a születésedkor hozott programokat tisztítjuk, később 1-1,5 óra is elég szokott lenni.

Tisztítunk az elmúlt időszak blokkjaira, megbeszéljük a haladásodat és a következő időszak feladatait, végül felteszed a konkrét kérdéseidet. 

IDEJE, HOGY CSAK OLYAN DOLGOKKAL TÖLTSD MEG AZ ÉLETED, AMELYEK VALÓDI BOLDOGSÁGOT HOZNAK AZ ÉLETEDBE!

Élj most a lehetőséggel, hogy egyszer és mindenkorra megszerezd a rutint, amellyel megvalósíthatod álmaid. Csináld végig a Megvalósítássegítő Programot, hogy aztán megvalósítsd a BOLDOG önmagad!