Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Ars poetica

Az alábbi sorok nem az én szavaim. Abraham-Hicks egyik felvételén hallottam, és majdnem szó szerint másoltam ide. Azt éreztem közben, hogy bár mindenki naponta többször elolvasná ezeket a szavakat, és hogy én biztosan gyakran fogom olvasni. Ha egyetértesz vele, biztatlak, sőt hívlak, hogy olvasd, mondd magadnak gyakran, adjunk vele közösen erőt ennek a világnak.

Egy biztonságos világban akarok élni.

Olyan világot akarok, ahol azok, akik utánam jönnek – a gyerekek és az ő gyerekeik, és így tovább – játékosak, könnyedek és lelkesek lehetnek az életüket élve.

Azt akarom, hogy egyre több ember érezze jól magát; azt akarom, hogy az emberek kedvesek, jóindulatúak és nagylelkűek legyenek egymáshoz.

Azt akarom, hogy egyre több ember legyen stabil, és egyre kevesebb ember érezze magát fenyegetve. Több emberiességet akarok.

Azt akarom, hogy egyre több embernek menjen jól a sora. Én magam gyarapodni és boldogulni akarok, és azt akarom, hogy azok is gyarapodjanak és virágozzanak, akik körülöttem élnek.

Egy szilárd, robosztus, egészséges gazdaságot akarok. Egy erőteljes gazdaság része akarok lenni a hazámban. Azt akarom, hogy mindenki, aki részt akar vállalni egy erős gazdaság felépítésében, megtehesse azt. Több pénzt akarok keresni, még több mókában és szórakozásban akarok részt venni. Gyarapodást és fejlődést akarok. Nem csak arra vágyom, hogy én boldoguljak, hanem arra, hogy mindenki boldoguljon. Nem akarok úgy jól élni egy gazdaságban, hogy a gazdaság hanyatlik. Olyan gazdaságot akarok, ahol mindenki más is szépen gyarapodik.

Érezni akarom a belső stabilitásomat. Érezni akarom a könnyedséget a közösségemen belül. Azt akarom, hogy az emberek barátságosabbak legyenek és jobban kijöjjenek egymással a családomban és a városomban, ahol élek.

Jobban akarom érezni magam. Boldog akarok lenni. Nagyobb biztonságban akarok élni, és biztosabb akarok lenni magamban is.

Ahogy a világban járok, olyan emberekkel akarok találkozni, akik ugyanúgy éreznek, ahogy én.

Nagyrabecsülést akarok érezni mindenki iránt, függetlenül attól, hogy egyetért velem, vagy sem. Meg akarom érteni azt az értéket, amit az ő eltérő nézőpontjuk hozott az egyenletbe. Azt akarom, hogy megértsék: nélkülük nem tudhatnám, ki vagyok, és mennyire akarom ezt, és azt is akarom, hogy ők is tudják, kik ők, és mennyire akarják azt, amit ők akarnak. Azt akarom, hogy az emberek felemeljék tekintetüket. Azt akarom, hogy visszajöjjenek a fénybe, boldog szívvel éljenek, és ennek hangot is adjanak.

Meg akarom érteni a nagy képet, és azt, hogy mennyire lelkesen érkeztem ebbe a világba. Jól akarom érezni magam a körülményektől függetlenül, meg akarom érteni, hogy mindig minden jól alakul a számomra, és minden megoldódik.