Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Mi történik a Spirituális VálaszTechnika alkalmával?

Akkor, utána és később…

Maga a Spirituális VálaszTechnika arra való, hogy letegyük a felesleges súlyokat. Mind látjuk, hogy vannak, akiknek „könnyű” az élet, másoknak meg keserves. Ez sok mindentől függ, de az biztos, hogy része van benne annak, hogy a lélek, aki valójában vagyunk, mennyi terhet hordoz. Nagy hangsúlyt fektetünk a szabad akaratra, én magam is imádom, hogy van, de jó, ha tudjuk: amit saját döntésünknek vélünk, az nagyon sok esetben egy mélyben (hogy úgy mondjam, a winchesteren) futó program következménye.


Például: Azt hiszem, azért döntöttem a jogi pálya mellett mondjuk a művészeti helyett, mert reálisan végiggondoltam a következményeket, papíron analizáltam a kérdést, stb. Pedig valójában nem ezt szeretném a szívem mélyén, de az egyik nagyapámat kitagadta a család, mert író lett, a szülők szándéka ellenére, és ez az élmény beépítette a programot, hogy a szív hangját követni veszélyes és fájdalmas.

Ezt felismerni elég ijesztő lehet, de az első lépés a valódi szabadság felé. 

Honnan jöhetnek a blokkok, a programok, a nehezítés?

  • Jelen életes traumákból (pl. kiskoromban a tesóm lenyomott a víz alá a strandon, vagy a mamám bevonult szülni a kórházba, és „elhagyott” engem…)
  • A felmenő rokonok traumáiból – a tapasztalatok, csakúgy, mint a képességek ugyanúgy tárolódnak a DNS-ben, mint a szemed színe. (lásd fenti példa)
  • A saját előző életeink tapasztalataiból. Ha nem tudod elfogadni, hogy lehettek a mostanit megelőzően is életeid, akkor az SVT nem neked való 🙂 .
  • A lélek tervéből. Mielőtt leszületünk erre a Földre, megtervezzük az életünket. Tanulni és játszani jövünk. „Mit játsszunk ebben az életben?” – és megalkotjuk a „pályát”. 

A legelső Spirituális VálaszTechnika oldáson ez utóbbival kezdünk. Standard Teljes Tisztításnak hívják – ezért tart az első alkalom 2-2,5 órát, és ezért kerül többe picit… Amikor a terv elkészül, a lélek még abban a közegben tartózkodik, ahol nincs fájdalom, félelem, betegség – azaz nem mindig tudja pontosan belőni a nehézségi fokot. Mikor meg rájön, akkor már késő. Három dolgot tehet:

  1. Kiszáll. Nem, nem öngyilkosságra gondolok, csomó „elfogadható” módja van a kilépésnek, baleset, betegség, satöbbi. Általában veszi a fáradságot, hogy csináljon köré egy az ittmaradottaknak logikus okot, de talán te is ismersz olyat, aki látható ok nélkül hal meg (30 éves, teljesen egészséges tanárunk – boncolásilag igazolt – egyszercsak lefordult a bicikliről, és kész).
  2. Végigkínlódja az egészet így, ahogy van. Ha engem kérdezel, ez a legbutább választás. De mindennek van valami jó oka és haszna, szóval biztos ez sem hiábavaló.
  3. Megkeresi a megoldást. Itt. A Földön. Ebben az életében. Ezek vagyunk mi, akik spirituális úton vagyunk, és keressük az okokat, a feloldozást.

A Spirituális VálaszTechnika legelső tennivalója az, hogy feltárja a „bocs, ezt mégsem szeretném” típusú blokkokat, programokat, hitrendszert, és egyszerűen feloldja.

Hogy zajlik egy SVT oldás?

Nulladik lépésben – az időpontod előtt, amikor még nem vagyunk kapcsolatban – felkészülök: speciális meditáció után „összekapcsolódom” először a saját Felső Énemmel, majd a tiéddel is. Amikor elkezdjük az SVT munkát – akár személyesen, akár online -, teljesen hétköznapi tudatállapotban vagyunk mindketten, senki nincs transzban, vagy ilyesmi, kívülről teljesen hétköznapi beszélgetésnek látszik. Nálad nem kell síri csöndnek lennie, bár egy kis nyugalom nem árt 😉 A kezemben inga van, előttem táblázatok, és kérdezünk 🙂 .

Ezután történik a Standard Teljes Tisztítás, melynek során kipakolunk a hátizsákodból néhány gátló programot és hiedelmet, tisztítunk pár választott kapcsolatodat. Ezt elegendő az életben egyszer elvégezni, de időnként meg lehet ismételni, ha szeretnéd. (Én meg szoktam kérdezni „fentről”, hogy szükséges-e, ha valakiben felmerül az igény.) Ezután pedig (vagy ha már nem első alkalommal jössz, akkor rögtön):

  1. Megkérdezzük a Felső Énedet, hogy van-e olyan terület az életedben, ami most gyógyításra szorul. Persze általában akkor keresnek fel, amikor valami nincs rendben, de először a legbölcsebb részedet kérdezzük, mert ő jobban tudja, hol vannak a gyökerek, és a cél nem az, hogy a felszínen megnyugodj, hanem hogy végleg kiszedjük az okokat, amelyek miatt nehéz. Ha vannak, megtörténik a tisztítás-oldás.
  2. Ezután térünk rá azokra a problémákra, amiket magadtól hoztál. Általában persze már az előző részben felbukkantak, de ha mégsem, és az inga azt jelzi, hogy az eddigi tisztítások nem szedték ki a mélyen fekvő okait, akkor ezekkel is dolgozunk.
  3. Felteszed azokat a jelenleg aktuális kérdéseidet, amelyek foglalkoztatnak. Döntéshelyzetek, munkával, életmóddal, kapcsolatokkal összefüggő választási lehetőségek, melyekben úgy tudnánk helyesen dönteni, ha tudnánk, mi van a sarkon túl. Nos, mi talán nem tudjuk, de az Univerzum tudja, és az SVT tisztítás során közvetlen kapcsolatban meg is fogja mondani – ha rákérdezünk.

Az SVT végére megkönnyebbülsz, mert csomó dolog letisztul, megértéseid, felismeréseid vannak és meglátod a kiutat.

Az igazi eredmények persze később mutatkoznak meg. A fizikai világban minden ok következménye bizonyos idő elteltével nyilvánul meg. Jó ideje edzel már, mire elkezd látszani, ugye megvan? 🙂 Az eddig tett (és gondolt) világod vesz most körül, az új éned teremtette új valóság első jelei talán egy-két hét múlva jelennek meg halványan – ezeket célszerű figyelni, észrevenni, fülöncsípni -,  és egy-két hónap múlva lesznek egészen nyilvánvalóak. Ez persze egyéni, és sok mindentől függ.

 

Az SVT oldás díja:

Első alkalom (Standard Teljes Tisztítás): 18.850.-

Minden további alkalom: 15.850-

Fontos: Ezek az árak nem óradíjak, hanem egy alkalomra szólnak – tart, ameddig tart. A Standard Teljes Tisztítás például 2-2,5 óra is lehet.

(Hacsak nem választod az úgynevezett Megvalósítás Segítő Programot, amikor is 9 hónapon át havonta egy alkalommal tisztítunk.)

A jelentkezéshez töltsd ki az űrlapot:

A „Jelentkezem” gombra kattintás után visszaigazoló e-mailt kapsz az utalási adatokról, az időpontfoglaló felület elérhetőségéről, illetve a számlát is e-mailben fogod megkapni. A lakcím a számlázás miatt szükséges. CSAK MAGÁNSZEMÉLYKÉNT TUDSZ JELENTKEZNI! Az adataidat nem használom másra, és harmadik félnek soha nem adom ki.

Név*
Email*
Lakcím:

Adatkezelési tájékoztató

Adatvédelmi szabályzat


Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük