Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Spirituális Válasz Terápia – első alkalom

Ebben a tisztításban, amit most adok Neked, az úgynevezett Standard Teljes Tisztítás is benne van, ami nagyon izgalmas, például azért, mert ezt egyetlen egyszer kell megcsinálni az életben. Ezért, ha az SVT használná a „karma” fogalmát, akkor akár karmatisztításnak is lehetne nevezni, hiszen minden olyan „nehezítést” megtisztítunk, amit a lelked magával hozott, vagy választott akkor, amikor leszületés előtt megtervezte, hogy „mit játsszunk ebben az életben?”. Ide tartozik például bizonyos személyekkel való kapcsolatod is. Ingával és táblázatokkal dolgozom.

Ezután pedig a legfontosabb (akár jelen pillanatnyi) kérdéseiddel foglalkozunk.

Ez a kezelés átlagosan mintegy 2 órás, és történhet mondjuk Facebook-telefonon is.

Az ára: 9.000.-

Ezért nagyon kedvező, ha most kéred magadnak, és egy szerettednek, hiszen gyakorlatilag féláron tudtok részt venni. Nem baj, ha most még nem tudod, ki lesz a „párod”, ezt együtt is kitalálhatjuk.

  • Jelentkezni a kiküldött e-mail-re válaszolva tudsz. Várhatóan hamar be fog telni a lista (az előző hasonló akció során 25 hely telt meg bő 4 óra alatt), de várhatóan lesz, aki valamiért kiesik, így lesz tartalék lista. Ezen a táblázaton fogod nyomon követni a folyamatot.
  • Ezután megerősítő e-mailt küldök arról, hogy hányadik hely a Tiéd (a táblázaton is látni fogod, természetesen nem írom ki a teljes neved, de be fogod tudni azonosítani magad 😉 )
  • Abban a levélben kapod meg az utalási adatokat. A július 20-áig (péntek) beérkezett utalás jelenti a jelentkezésed véglegesítését. Tovább nem tudom tartani a helyedet, sokan fognak várni rá… Kérlek, feltétlenül írd meg a címedet, hogy a számlát el tudjam készíteni.
  • Az utalásod beérkezése után időpontot egyeztetünk. Nem baj, ha ekkor még nem tudod, kinek adod a második lehetőséget, akár tanácsot is adhatok az SVT tisztításod után.

Most pedig (ha úgy gondolod) térj vissza a leveleződbe, és írj nekem választ a jelentkezéshez.