Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

SVT időpontfoglalás

A Spirituális Válasz Terápia egy biztonságos és kíméletes, gyengéd módszer arra, hogy a jelen életünk blokkjait, gátjait ott oldjuk fel, ahol keletkeztek, a „legmélyebb gyökéréletben”, bárhol és bármikor volt is. IDE KATTINTVA olvashatsz az alapokról, ITT PEDIG néhány írásomat ezzel kapcsolatban. Emellett pedig olyan kérdésekre, döntéshelyzetekre is választ kaphatsz, amelyeket bölcsebben hozhatnál meg, ha tudnál olyan dolgokat, amelyeket most nem tudhatsz. A másik ember gondolatairól, a választásod következményeiről… A kollektív tudattalanban azonban minden információ fellelhető, az SVT pedig eléri ezeket.

Történhet személyesen nálam (Zala megyei kis faluban, Batykon lakom), vagy messengeren, skype-on.

 

Időpontfoglalásra az utalásod elindítása után van lehetőséged. Az időpontfoglalás már amúgy is valószínűleg akkor lesz számodra érdekes, mikor már beszéltünk valamennyit az SVT-ről – gondolom. Írhatsz nekem a Kapcsolat menüpontban, vagy a szindrana.mandala@gmail.com email-címre.

Azelőtt ez csak a távolsági tisztírásoknál volt érdekes, a tapasztalataim azonban arra az elhatározásra juttattak, hogy ez legyen az etalon a személyes találkozás esetében: kevesebb a lemondás. Mindkettőnk érdekében. Az én időm is drága, és a jelentkező is nehezebben mondja le az időpontot… (A véglegesen elmaradt tisztítás árát minden esetben, kérdés nélkül visszautalom, és a számlát sztornózzuk.)

AZ ADATAIDAT CSAK TE LÁTOD! Mindenki másnak csak a piros mező jelzi, hogy ott már foglalt az időpont.

 

Első alkalom: 9.000.- (mert tartalmazza az ún. Standard Teljes Tisztítást, 2-2,5 óra)

A további tisztítások: 7.000.- (1-1,5 óra)

Ha csak kérdéseid vannak (döntéshelyzetben): 4.000.- (1 óra)

És ha a lenti táblázat túl macerás, mert kicsi a képernyő, IDE KATTINTVA eléred a teljes képernyős verziót.