Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

SVT

Visszatérő problémáid vannak? Újra és újra belefutsz ugyanabba a fájdalmas vagy kilátástalan helyzetbe? Már mindent megpróbáltál, esetleg már évek óta küszködsz, de még mindig nem jutottál egyetlen lépést sem előre?

Akkor valószínűleg egy tudatalattiban, vagy még mélyebben gyökerező program fut Benned. Ezt pedig sem akaraterővel, sem tudatos problémamegoldással nem lehet felülírni. Talán enged kicsit javulni, de csak azért, hogy aztán még durvábban rántson vissza a mélybe. Mintha meg lennénk átkozva…

Mindig ugyanolyan társat választasz?

Hiába keresel többet, mégis mindig valami közbejön?

Javíthatatlannak tűnően rossz a kapcsolatod a szüleiddel vagy a gyerekeiddel?

A MINDIG és a SOHA kezdetű problémákra gondolok. Olyan, mintha valahányszor elérnél valami kis javulást, bevernéd a fejed egy üvegplafonba, és már zuhansz is vissza. Mint amikor egy bokszolót a ringben jól megütnek, de mire lassan feltápászkodhatna, összeszedné magát, újra kap egyet, és ez így megy a végtelenségig. Az ember már azt se tudja, érdemes-e még újra megpróbálni talpra állni.

Az ennyire mélyre nyúló okokat azonban csak olyan terápiával lehet megoldani, amelyek elérik őket, messze a tudatos elme határán túl.

Ilyen lehetőség, ilyen eszköz  a

Spirituális VálaszTerápia.

A Spirituális Válasz Terápia egy módszer, amelyet Robert E. Detzler fejlesztett ki.

A fent jellemzett visszatérő vagy rögzült problémák – és ide tartoznak a szenvedélybetegségek is, a függőségek, legyen az alkohol, társ- vagy ételfüggőség, vagy bármi más – legnagyobb valószínűséggel valamilyen belső (tudatalatti vagy még mélyebben, testi, vagy akár genetikai) programok miatt alakulnak ki. Tudatos kibogozásuk lehetetlen, ésszel feltérképezhetetlen területek ezek. Olyan területek, amelyek feloldásához például Freud már 1885-ben a hipnózist kezdte használni – azaz kikapcsolva az öntudatot, eleve a tudatalattiból próbálva választ kapni.

A hipnózis azonban korántsem a végső megoldás, hiszen a tudatalatti nem a legmélyebb régiója a léleknek, amellett pedig még mindig jelentős befolyást jelent a módszerben a terapeuta tudata. Akinek szintén van előélete, sőt, akár előítélete, ami ferdítheti az igazságot. Ráadásul megoldást nem ad, csak szerencsés esetben feltárja az okokat.

A Spirituális Válasz Terápia az, ami úgy tudja felszínre hozni a legmélyebb, eredendő okokat, hogy aztán megadja a feloldást is. Mindezt fájdalommentesen, akár úgy is, hogy az eredeti történet nem is kerül napvilágra. És még csak érintés sem szükséges hozzá. Nem azt mondom, hogy varázsütésre megoldódik minden gondod, mert idő ehhez is kell, de óriási előrelépéseket lehet tenni, és az eredmény bizony a pár napon belültől a pár héten belülig jelentkezik.

A Spirituális Válasz Terápia során – ahogy a nevében is benne van – válaszokat kapunk, mégpedig spirituális úton. A tanácsadó eszközei az inga, és a Robert E. Detzler által kidolgozott táblázat-rendszer.

Először az SVT tanácsadó felkészül a munkára, azaz felveszi a kapcsolatot egyfajta „felső tanácsadó csoporttal”, majd felkészít Téged is, illetve megtisztítja a környezetet a negatív rezgésektől. Ehhez a tanácsadó meditál egyet, és az ingával tesz fel kérdéseket, Neked semmi dolgod nincs, nem kerülsz semmiféle „módosított tudatállapotba”. A kezdő-ráhangolódó meditáció után a tanácsadó is hétköznapi állapotában van. Nincs semmiféle transz, vagy ilyesmi. Az SVT egy végtelenül gyakorlatias módszer. Ezután elmondod, mi az, ami zavar az életedben, hol érzékeled, hogy megrekedtél, elakadtál. Mi az, ami akadályozza, hogy boldog legyél.

Ezután a tanácsadó ingával kikeresi a táblázatokból, hogy milyen szinten vannak ezek az elakadások, és amint megtalálta, azonnal kéri a tisztítást is. Addig kérdezget, míg azt a választ nem kapja, hogy nincs több akadályozó tényező. Ezek lehetnek programok, akár előző életekből, vagy a szüleink, őseink életéből. Lehet, hogy valami gyakorlati tanácsot is kapunk, mint például hogy pihenjünk vagy mozogjunk többet, sétáljunk, együnk ilyen-olyan vitamint, stb.

Ez általában egy-másfél órát igényel.

Történhet

  • személyesen, amikor egy szobában ülsz a tanácsadóval
  • telefonon vagy skype-on, úgy, hogy vonalban vagy, és folyamatosan adsz-kapsz visszajelzéseket
  • nélküled: azaz a tanácsadó végigcsinálja a tisztítást egyedül, és utána telefonon vagy skype-on beszámol a történtekről.

Mindhárom esetben működik, eredmény várható.

Az eredmény pedig az, hogy megoldódnak az évek óta gyötrő gondok. Hat éve nem beszéltél az apáddal, egyszercsak Rádír fészen. A gyereked bepisil, akármit csinálsz vele, aztán ez elmúlik. A csuklód annyira fáj, hogy alig bírsz már elmosogatni, az üdítősüveget is a párod nyitja ki helyetted, az orvos pedig tehetetlen, már műtéttel fenyeget, és az SVT kezelés után pár héttel – minden látható ok nélkül – javulni kezd. Képtelen vagy szakítani a férfival, pedig érzed, hogy valami nem stimmel, de csak reménykedsz, csak kínlódsz, és a tisztítás után ráébredsz, hogy csak azért nem léptél, mert az egyedülléttől féltél, attól, hogy nem lesz, aki szeressen, és egy reggel arra ébredsz, hogy kiléptél. Egyszer csak azt veszed észre, hogy

SZABAD VAGY!

 

NEKED mi a visszatérő, megoldhatatlannak tűnő problémád?

 

Normál esetben az SVT-tisztítás ára 12.000.-/alkalom

Azonban ajánlatom van számodra!

Mostantól számítva 50 jelentkezőnek úgy csinálom meg az SVT kezelését, hogy saját maga szabhatja meg az árát. Mégpedig úgy, hogy a MandalaBoltban választasz magadnak egy mandalát – bármilyet, 2.590 Ft – 14.000 Ft-ig találsz -, és gyakorlatilag mellé kapod az SVT-tisztítást.

 

 

Miután jelentkeztél, pontosítunk. Amennyiben további kérdésed van, mielőtt döntenél, állok rendelkezésedre: szindrana.mandala@gmail.com

 

Itt jelentkezhetsz erre a limitált lehetőségre:

* kötelező mező