Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Riolit – aromaterápiás csomag

3360 Ft

Aromaterápiás csomag:

Shamballa stílusú ásvány-karkötő

cseppenthető lávakővel és Riolittal,

választható illóolajjal

(Citrom-Narancs-Levendula-Eukaliptusz)

Leírás

Az aromaterápiás ásványkarkötő arra való, hogy az illóolajok hatását ne csak az otthonodban, párologtató segítségével élvezd és használd, hanem magaddal tudd vinni.

A lávaköves lencse magába szívja az olajat (1-2 csepp elegendő, de ez ízlés dolga), és mivel a kezedet többnyire mozgatod, az olaj aromája – és hatóanyagai – folyamatosan áramolnak körülötted.

Csúszócsomóval készül, így a méretét Te magad állítod be aszerint, hogy lazábban vagy szorosabban szeretnéd.

Bizonyos olajok bizonyos személyeknél közvetlenül bőrrel érintkezve nem szerencsések, ezért a lencsén körben vájatot csiszoltam, a zsinór ebbe szorul, így stabilan tartja a lencsét, nem fog elforogni, és az olaj SOHASEM érintkezik közvetlenül a bőröddel – akár érzékeny vagy, akár nem.

A RIOLIT a Szív csakrára van kedvező hatással.

életre kelti a lélek lehetőségeit és kreativitását. Minden kényszer nélkül előmozdítja a változást, segít beteljesíteni azt, amit kerestünk, ezzel együtt megkönnyíti a lelki szintről eredő megértést. A riolit elérhetővé teszi a karmikus bölcsességet. A riolit mély meditációs állapotot tesz lehetővé, s ezzel külső és belső asztrális utazásokat támogat. Hatékony segítség az előző életek gyógyításában, feldolgozza a múltat és egyesíti azt a jelennel. Döntésre viszi a dolgokat, bármi okozza is a nehézségeket és aktívan támogatja az előrehaladást. Kitűnő a hatása abban is megnyilvánul, hogy mindig a jelenhez kötődjünk, s ne a múltra emlékezzünk vissza. A riolit erősíti az önbizalmat és az önértékelést.

 

Mivel a karkötő zsinóros, ún. Shamballa megoldással készül, az ásványok sokkal biztonságosabban tartható, mint a damilos ásványkarkötők – azaz sohasem szakadnak el -, így akár egész kicsi gyerekekre is adhatod. Ez esetben azonban írj nekem a megjegyzés rovatban egy csuklóméretet, hogy ahhoz tudjam igazítani a csomók számát.

Az illóolajok, amelyekből választhatsz:

1. Citrom – frissítő és fertőtlenítő hatású, vagy
2. Levendula – nyugtató, stresszoldó hatás, támogatja a meditációt, vagy
3. Eukaliptusz – élénkítő, koncentráció-növelő hatású, vagy
4. Narancs – hangulatjavító, lelki fáradtság ellen.

Nyugodtan tekintsd az alkotásaimat inspirációnak. Ha nem azt látod PONTOSAN, amit szeretnél, hanem mondjuk több ásványgyöngyöt szeretnél, kevesebb lávakővel, vagy akár végig, plusz csomózás nélkül, vagy BIZONYOS ásványokkal, esetleg más színű zsinórozással, vedd fel velem a KAPCSOLATot. Elmondod, és én megcsinálom Neked :).

További információk

Illóolaj

Citrom, Narancs, Eukaliptusz, Levendula

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Riolit – aromaterápiás csomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…