Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

6. 3. szem (Homlok)csakra – harmonizáld mandalaszínezéssel! (új motívumok)

Íme a következő mandala-színező csomagod.

A Homlokcsakra színe az indigókék. Nem egyszerű szín, nekem legalábbis csak úgy sikerül látnom belül, ha magam elé képzelem a régi indigópapírokat. Tulajdonképpen egy sötét lila, abból a fajtából, amiben jóval több a kék, mint a piros (minthogy a lila e két szín keveréséből képződik).

Ez egy nagyon karakteres szín. Egy sárgát, egy kéket egy zöldet vagy narancssárgát tudsz más árnyalatúra festeni, attól az még sárga, kék, zöld vagy narancssárga marad. Az indigókék viszont már nem indigókék, ha világosítjuk vagy több-kevesebb kéket-pirosat teszünk bele. Szóval próbálj elkapni egy ilyen indigókék árnyalatot, hogy „legyen benne”, aztán a többi színt használd kedved szerint! 🙂

3. szem csakra mandalát nem könnyű rajzolni, mert csak kettő szirma van az őt szimbolizáló lótusznak, és a kettes osztás eléggé behatárolja a variációs lehetőségeket. Viszont szó ami szó, ez hasonlít leginkább egy szemre 🙂 .

Bizony nem is olyan régen kezdtük a csakragyógyító mandalaszínezős sorozatunkat, és máris a 3. szemnél, a Homlokcsakránál tartunk. Hogy vagy?

Az is érdekelne, melyik fajta mandalaszínező tetszik Neked jobban: a nagyon részletes, picikemezős, vagy a levegősebb fajta? Írd meg kérlek válaszban!

Néhány apró tanács:

Emlékezz rá: az egészet azért csináljuk, hogy jobban érezd magad, nagyobb harmónia legyen az életedben, szóval, hogy boldogabb, teljesebb életet élj.

Ha gondolod, tegyél be valami lazulós zenét, de a csend is kiváló 😉

Remélem, a szépen kiszínezett mandaláid megvannak még (tudom, az eredetieket a homok fújja el, de manóba a múlandósággal), szerintem léleksimogató egy szép mandalát nézni, főleg, ha elő tudja hívni azt a megnyugtató lelkiállapotot, amiben készült!

Az 5  Homlokcsakra mandala színezőt

ITT TUDOD LETÖLTENI.

A Homlokcsakráról egy kis ismeretanyagot a képre kattintva tudod elolvasni:

 


(Ha még többet szeretnél tudni az egyes csakrák működéséről, és még nem tetted meg, IDE KATTINTVA visszajutsz az oldalra, ahol meg tudod rendelni a Kényelmes csakraterápia c. e-book-ot.)