Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

1. Gyökércsakra – harmonizáld mandalaszínezéssel

A Gyökércsakra színe a piros (vörös).

Ez nem jelenti azt, hogy most két hétig csak piros színesceruzát használhatsz. Ugyanis ugyanakkor a jellemzője a Gyökércsakra mandalának a négyes beosztás. Ha ez már megvan egy mandalában – márpedig én most csak ilyet rajzoltam Neked -, akkor bármilyen színt használsz, az már Gyökércsakra mandala.

Azért ha engem kérdezel, legalább egy kicsi pirosat  tegyél mindegyikbe 🙂

Néhány apró tanács:

Emlékezz rá: az egészet azért csináljuk, hogy jobban érezd magad, nagyobb harmónia legyen az életedben, szóval, hogy boldogabb, teljesebb életet élj.

Figyelj magadra: azt tudod jobban megoldani, hogy egyben szakítasz nagyobb időt, és egy-egy mandalát egyben kiszínezel, vagy inkább minden nap bizonyos időpontban (délután öt körül, vagy este 9-kor?), esetleg bizonyos helyzetekben (elalvás előtt, amíg várakozol valahol, vagy az esti film alatt?) színezel egy keveset. Aztán próbáld meg később ehhez tartani magad.

Ha gondolod, tegyél be valami lazulós zenét, de a csend is kiváló 😉

Tekintheted játéknak, és használhatod tudatosan az adott csakra gyógyítására. Ez utóbbi esetben vegyél néhány mély lélegzetet, és tudatosítsd magadban, hogy most mi fog történni, de aztán engedd el a „feladatot”, csak élvezd a pihenést, hagyd, hogy a gondolataid szanaszéjjel kószáljanak. Ha negatív (haraggal vagy félelemmel teli) gondolat érkezik, képzeld, hogy egy kellemes szellő egyszerűen elfújja, és keress valami szépet az elmédben 🙂

Az 5 Gyökércsakra mandala színezőt

ITT TUDOD LETÖLTENI.

A Gyökér csakráról egy kis ismeretanyagot a képre kattintva tudod elolvasni:


(Ha még többet szeretnél tudni az egyes csakrák működéséről, és még nem tetted meg, IDE KATTINTVA visszajutsz az oldalra, ahol meg tudod rendelni a Kényelmes csakraterápia c. e-book-ot.)