Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

7. Koronacsakra – harmonizáld mandalaszínezéssel! (új motívumok)

Elérkeztünk az utolsó (mármint sorrendben) mandala-színező csomagunkhoz. Bármire jutottál, bármennyit színeztél az elmúlt hetekben, jót tettél vele magadnak. Mivel az egyensúly fontos, és a csakrák állapota hajlamos változni, ami persze szerencse is, érdemes ezt a kis „kúrát” tovább folytatni. Ami engem illet, támogatni foglak ebben, amint azt látni fogod 😉

A Koronacsakrával megint szerencsénk van: több szín is kapcsolható hozzá, tehát úgy alkothatunk színes mandalát, hogy akár minden szín a gyökércsakrához kapcsolódik. Színe a fehér, a bíbor, de hallottam már a levendulát is (szép halvány lila), illetve akár az arany, akár az ezüst is köthető hozzá. Az arany, mint az égből jövő fény, az „ezüst szál” pedig, amivel kötődünk az Univerzumhoz, innen indul.

A Koronacsakra szimbóluma az ezerszirmú lótusz, szóval az osztásnál a minél több, annál jobb elvet követtem 😉 .

Néhány apró tanács:

Emlékezz rá: az egészet azért csináljuk, hogy jobban érezd magad, nagyobb harmónia legyen az életedben, szóval, hogy boldogabb, teljesebb életet élj.

Ha gondolod, tegyél be valami lazulós zenét, de a csend is kiváló 😉

A második hét vége felé tekints vissza az elmúlt időszakra, és kérlek, írd meg nekem, hogy érzed: megérte ez a néhány félóra magadra-figyelés?

Az 5  Koronacsakra mandala színezőt

ITT TUDOD LETÖLTENI.

Itt pedig a kis háttérinformáció:

 


(Ha még többet szeretnél tudni az egyes csakrák működéséről, és még nem tetted meg, IDE KATTINTVA visszajutsz az oldalra, ahol meg tudod rendelni a Kényelmes csakraterápia c. e-book-ot.)