Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Spirituális Válasz Terápia – kivételes „1+1” lehetőség

avagy hozd el a barátnődet, családtagodat INGYEN!

A tavasszal indított Spirituális Válasz Terápiás-kezeléses időszak nagy tanulsága volt, hogy minden résztvevő, kivétel nélkül kimondta valamelyik szakaszban: „Bárcsak a férjem-gyerekem-anyámapám-barátnőm-akárkim is részt vehetne egy ilyenen!”

Ez adta az ötletet ahhoz, hogy elindítsak egy 1+1 lehetőséget. Azaz gyere, és hozd magaddal a férjed-gyereked-anyádapád-barátnőd-akárkid, természetesen a kettőtöknek egy kezelés áráért. Persze csak elméletileg hozod magaddal, hiszen mindkettőtökkel külön foglalkozom majd! És valószínűleg csak elméletileg „hozod”, hiszen ha távol élsz tőlem (Zala megye), akkor Facebook-messengeren fogunk dolgozni.

A Spirituális VálaszTerápia egy fájdalommentes, és roppant hatékony módja annak, hogy a mélyen meghúzódó akadályozó programjainkat megtisztítsuk. Azokat a programokat, amelyek annyira rejtve vannak, hogy képtelenség tudatos elmével rájuk bukkanni, de minden témába vágó jóra irányuló törekvésünket blokkolni tudja. Legyen az egy cél elérése, vagy egy kapcsolat. 

Mindössze 10 pár kezelését tudom vállalni ebben az időszakban, hiszen nyár van, és – talán tudod -, épp a költözés kellemes és izgalmas, de elég fárasztó kihívásai várnak rám. Minden esetlegesen adódó szervezési nehézséget is figyelembe véve, szeretném, ha mind a 20 tisztítás lezajlana augusztus 20-ára.

Éppen ezért nem lehet kérni úgy, hogy a második tisztítás is a saját magadé legyen egy későbbi időpontban. 4-5 héten belül még biztosan nem lesz szükséged új kezelésre, hosszabb ideig pedig nem szeretnék tartozni.

 

Ha még soha nem voltál Spirituális Válasz Terápiás kezelésen, akkor először az úgynevezett Standard Teljes tisztítással kezdünk, ami valamivel időigényesebb, mint a későbbi tisztítások (2< óra is lehet).

Ha már voltál nálam, örömmel látlak újra! 🙂

FONTOS! Az első SVT kezelésed talán csak 2-3 hete volt. Ha szeretnéd igénybe venni ezt a kedvező lehetőséget, de úgy érzed, Neked még korai, akkor is IDE kattints!

 

Ha azon kevesek közé tartozol, akik már részt vesznek az Ajánló Programban, akkor EZT a menüpontot válaszd!