Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

2. Szakrális (Szex)csakra – harmonizáld mandalaszínezéssel! (új motívumok)

Íme a következő mandala-színező csomagod. Ha nem vagy kész mind az 5 előző csakra-színezővel, ne törődj vele. Ha egyetlennel sem vagy kész, az sem baj, hiszen itt most nem a „késztermék” a fontos, hanem maga a tevékenység, hiszen a mandala-színezés egyfajta meditáció. És nyugi, akkor sincs a világon semmi baj, ha nem tudtál foglalkozni vele, gyere tovább, most majd ez a csakrád fog örülni 🙂

A Szakrális(Szex) csakra színe a Narancs.

Ez nem jelenti azt, hogy most két hétig csak narancssárga színesceruzát használhatsz, bár annak is van elég sok árnyalat (ha a szürkének is van 50, nem igaz? 😉 ). Hiszen a Szexcsakra mandala jellemzője a hatos beosztás. Ha ez már megvan egy mandalában – márpedig én most csak ilyet rajzoltam Neked -, akkor bármilyen színt használsz, az már Szexcsakra mandala.

De – ugyanúgy, mint a Gyökércsakránál-, egy kicsit az alapszínből (jelen esetben a narancs) azért tegyél bele.

Néhány apró tanács:

Emlékezz rá: az egészet azért csináljuk, hogy jobban érezd magad, nagyobb harmónia legyen az életedben, szóval, hogy boldogabb, teljesebb életet élj.

Ha gondolod, tegyél be valami lazulós zenét, de a csend is kiváló 😉

Tekintheted játéknak, és használhatod tudatosan az adott csakra gyógyítására. Ez utóbbi esetben vegyél néhány mély lélegzetet, és tudatosítsd magadban, hogy most mi fog történni, de aztán engedd el a „feladatot”, csak élvezd a pihenést, hagyd, hogy a gondolataid szanaszéjjel kószáljanak. Ha negatív (haraggal vagy félelemmel teli) gondolat érkezik, képzeld, hogy egy kellemes szellő egyszerűen elfújja, és keress valami szépet az elmédben 🙂

Az 5 Szakrális(Szex) csakra mandala színezőt

ITT TUDOD LETÖLTENI.

A Szakrális(Szex) csakráról egy kis ismeretanyagot a képre kattintva tudod elolvasni:

(Ha még többet szeretnél tudni az egyes csakrák működéséről, és még nem tetted meg, IDE KATTINTVA visszajutsz az oldalra, ahol meg tudod rendelni a Kényelmes csakraterápia c. e-book-ot.)