Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

4. Szívcsakra – harmonizáld mandalaszínezéssel! (új motívumok)

Íme a következő mandala-színező csomagod. Mostanra talán rutinos mandala-színező vagy, az is lehet, hogy egy-két dolgot felfedeztél magadról. Talán azt is észrevetted, hogy változik az életed. Ha megtörtént, ne habozz, írd meg nekem, örömmel veszek minden tapasztalatot.

A Szívcsakrával igazán jó dolgunk van, három szín is tartozik hozzá: a Zöld, a Rózsaszín és az Arany.

A zöld persze Rafael, a gyógyító arkangyal színe is, meg a természeté, a rózsaszín pedig a szereteté, a lágy, pozitív érzelmeké. Az arany a bőség színe, szóval futás az írószerbe arany színű tollért 🙂

Néhány apró tanács:

Emlékezz rá: az egészet azért csináljuk, hogy jobban érezd magad, nagyobb harmónia legyen az életedben, szóval, hogy boldogabb, teljesebb életet élj.

Ha gondolod, tegyél be valami lazulós zenét, de a csend is kiváló 😉

Tekintheted játéknak, és használhatod tudatosan az adott csakra gyógyítására. Ez utóbbi esetben vegyél néhány mély lélegzetet, és tudatosítsd magadban, hogy most mi fog történni, de aztán engedd el a „feladatot”, csak élvezd a pihenést, hagyd, hogy a gondolataid szanaszéjjel kószáljanak. Ha negatív (haraggal vagy félelemmel teli) gondolat érkezik, képzeld, hogy egy kellemes szellő egyszerűen elfújja, és keress valami szépet az elmédben 🙂

Az 5 Szívcsakra mandala színezőt

ITT TUDOD LETÖLTENI.

A Szívcsakráról egy kis ismeretanyagot a képre kattintva tudod elolvasni:

(Ha még többet szeretnél tudni az egyes csakrák működéséről, és még nem tetted meg, IDE KATTINTVA visszajutsz az oldalra, ahol meg tudod rendelni a Kényelmes csakraterápia c. e-book-ot.