Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Gyökér csakra mécsestartó

6990 Ft

A Gyökér csakra szimbóluma – az energiaközpont, amellyel a Földhöz, az anyagi világhoz kapcsolódunk.

Eredeti neve: Muladhara

A Föld elemhez kapcsolódik.

A színe: piros, a száma: 4.

1 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Négyszirmú lótuszvirág és a négyzet, piros színben – ez a Gyökér csakra szimbóluma.

Az alapvető életszükségletek, a fizikai test egészsége, a fizikai világgal való kapcsolódásunk központja. Legfontosabb gondolata a biztonság, az életben maradás. Legyen fedél a fejünk felett, legyen meleg a házban télen, legyen étel és ital, működjön a test. Szinte az állati tudatossággal kapcsolódik, és szorosan kötődik a tudatalattihoz. Minden élet alapja, a szellemiségé is, hiszen nem tudunk magasabb szellemi kiteljesedéssel foglalkozni, amíg alapvető anyagi gondok gyötörnek.

Az anyagi bőség feltétele, hogy jól működjön a Gyökér csakránk. Ám hibás működése nem csak a szegénységhez kapcsolódhat, hanem annak is lehet ilyen problémája, aki ugyan bővelkedik az anyagi javakban, de minden gondolata ekörül forog, a szerzés, az elvesztése miatti aggodalom.

Az áttetsző festékkel készült kis mandala remek hangulatvilágításként szolgál akár spirituális elmélyülés a célod, akár egy pohár bor vagy finom hideg üdítő mellett csevegsz a családoddal, barátaiddal, bújsz össze a szerelmeddel. Nyáron a kerti partik, csillagbámulós éjszakák, télen a forralt boros, forró teás, kuckózós esték – soha jobb időt a mécsestartókra!

Ha kedveled a mandalákat, akkor tudod, hogy nem csak szépek, de a szimbólumok és a színek segítségével energetikai hatást is elérnek – ha már hangulat 😉

13 cm átmérőjű, 3 mm vastag kerek üveglap, kis üveg mécsestartó pohárkára ragasztva.

Az üveglap széle csiszolt, tehát biztonságos!

Nyugodtan tekintsd az alkotásaimat inspirációnak. Ha nem azt látod PONTOSAN, amit szeretnél, de a fotók alapján most már PONTOSAN tudod, mi is az, vedd fel velem a KAPCSOLATot. Elmondod, kérdezek, válaszolsz, és együtt kitaláljuk a SZÁMODRA tökéletest! Én meg megcsinálom Neked :).

További információk

Tömeg 160 g
Méretek 13 × 5 × 13 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gyökér csakra mécsestartó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…