Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Torok csakra mécsestartó

6990 Ft

A Torok csakra szimbóluma – az energiaközpont, amely a kommunikáció, a kapcsolatok, a változás felelőse

Eredeti neve: Vishuddha

Az Éter elemhez kapcsolódik.

A színe: égkék, a száma: 16.

Elfogyott, de egy hét alatt elkészítem Neked!

Leírás

A 16 szirmú égkék lótuszvirág – ez a Torok csakra szimbóluma.

Mint az eleméből (Éter) sejteni lehet, ez az energiaközpont már közelebb áll a szellemi síkhoz, mint a fizikai aspektushoz, de azért fontos a test egészsége szempontjából is, hiszen a torok területén található szerveken kívül a nyirokrendszer is a Torok csakrához kapcsolódik, márpedig az (is) az immunrendszer szerve.

A Torok csakra logikusan a kommunikáció központja. Kimondani, amit akarunk, de úgy, hogy az emberek azt értsék, amit közölni akarunk (és ne félre). Ugyanígy az értő figyelem is ide tartozik: azt érteni, amit az emberek mondani akarnak. Az önkifejezés támogatója, de fontos az egyensúlya, hogy ne beszéljük túl a többieket.

A Torok csakra egyébként a változás csakrája is, ha egészséges, könnyebben alkalmazkodunk az új helyzetekhez, körülményekhez.

Az áttetsző festékkel készült kis mandala remek hangulatvilágításként szolgál akár spirituális elmélyülés a célod, akár egy pohár bor vagy finom hideg üdítő mellett csevegsz a családoddal, barátaiddal, bújsz össze a szerelmeddel. Nyáron a kerti partik, csillagbámulós éjszakák, télen a forralt boros, forró teás, kuckózós esték – soha jobb időt a mécsestartókra!

Ha kedveled a mandalákat, akkor tudod, hogy nem csak szépek, de a szimbólumok és a színek segítségével energetikai hatást is elérnek – ha már hangulat 😉

13 cm átmérőjű, 3 mm vastag kerek üveglap, kis üveg mécsestartó pohárkára ragasztva.

Az üveglap széle csiszolt, tehát biztonságos!

Nyugodtan tekintsd az alkotásaimat inspirációnak. Ha nem azt látod PONTOSAN, amit szeretnél, de a fotók alapján most már PONTOSAN tudod, mi is az, vedd fel velem a KAPCSOLATot. Elmondod, kérdezek, válaszolsz, és együtt kitaláljuk a SZÁMODRA tökéletest! Én meg megcsinálom Neked :).

További információk

Tömeg 160 g
Méretek 13 × 5 × 13 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Torok csakra mécsestartó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…