Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Napfonat csakra mécsestartó

6990 Ft

A Napfonat csakra szimbóluma – az önbizalom, a belső egyensúly energiaközpontja.

Eredeti neve: Manipura

A Tűz elemhez kapcsolódik.

A színe: sárga, a száma: 10.

1 készleten (utánrendelhető)

Leírás

10 szirmú lótuszvirág, sárga színben – ez a Napfonat csakra szimbóluma.

Köldök csakrának is hívjuk, az elhelyezkedése miatt. Hozzá kapcsolódik a „középpontomban vagyok” kifejezés.

Az ember önmagáról szóló energiaközpontja. Önbecsülés, önmegvalósítás, önkifejezés, önvédelem, öntudat – ezek a szavak tartoznak hozzá. A belső központunk, a stabilitásunk záloga. Nagyon fontos az egyensúlya, mert az iránya egyértelműen az ember saját személye, befelé „vezet”, állapota mégis meghatározza a többi emberhez való kapcsolatunkat. Ha valaki képes megteremteni a belső egyensúlyát, bölcsen meghatározni a saját helyét, akkor kevésbé fogják érinteni mások reakciói (főleg kevéssé fogja maga ellen irányuló bántásként érzékelni a másik ember saját bizonytalanságát), és nem lesz szüksége arra sem, hogy másokat a hatalma alá gyűrjön.

Az áttetsző festékkel készült kis mandala remek hangulatvilágításként szolgál akár spirituális elmélyülés a célod, akár egy pohár bor vagy finom hideg üdítő mellett csevegsz a családoddal, barátaiddal, bújsz össze a szerelmeddel. Nyáron a kerti partik, csillagbámulós éjszakák, télen a forralt boros, forró teás, kuckózós esték – soha jobb időt a mécsestartókra!

Ha kedveled a mandalákat, akkor tudod, hogy nem csak szépek, de a szimbólumok és a színek segítségével energetikai hatást is elérnek – ha már hangulat 😉

13 cm átmérőjű, 3 mm vastag kerek üveglap, kis üveg mécsestartó pohárkára ragasztva.

Az üveglap széle csiszolt, tehát biztonságos!

Nyugodtan tekintsd az alkotásaimat inspirációnak. Ha nem azt látod PONTOSAN, amit szeretnél, de a fotók alapján most már PONTOSAN tudod, mi is az, vedd fel velem a KAPCSOLATot. Elmondod, kérdezek, válaszolsz, és együtt kitaláljuk a SZÁMODRA tökéletest! Én meg megcsinálom Neked :).

További információk

Tömeg 160 g
Méretek 13 × 5 × 13 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Napfonat csakra mécsestartó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…