Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Szakrális (Szex) csakra mécsestartó

6990 Ft

A Szakrális (Szex) csakra szimbóluma – a testi szerelemért és a kreativitásért felelős energiaközpont

Eredeti neve: Svadisthana

A Víz elemhez kapcsolódik.

A színe: narancs, a száma: 6.

1 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Hatszirmú lótuszvirág, narancssárga színben – ez a Szakrális (Szex) csakra szimbóluma.

Az önállóság kifejlődésével függ össze, a világ alakításának, megváltoztatásának képessége, ez az alapvetően emberi tulajdonság, valamint a szexuális identitás központja. Mint fentebb írtam, még mindig a túléléshez kapcsolódik, de már nem az egyén, hanem a faj, a közösség fennmaradása a cél. Az ember már nem csak érzékeli, hogy nincs egyedül a világban, de figyelni is kezd a másik emberre. Ez a társas kapcsolódás alap szintje.

A Szakrális csakra a kreativitás központja is – szintén egy felismerésből fakad, miszerint képes vagyok változtatni a környezetemen. A semmiből valamit létrehozás élménye kapcsolódik hozzá. Ám nem csak a művészeti, alkotó tevékenység jelenti a kreativitást. A világ számos kihívás elé állít bennünket nap mint nap. Minden nem szokványos megoldás, legyen az vállalati probléma vagy egy műszaki hiba az otthonunkban, amit orvosolni kell kárenyhítés céljából, míg a szerelő megérkezik – ez is mind kreatív tevékenység.

Az áttetsző festékkel készült kis mandala remek hangulatvilágításként szolgál akár spirituális elmélyülés a célod, akár egy pohár bor vagy finom hideg üdítő mellett csevegsz a családoddal, barátaiddal, bújsz össze a szerelmeddel. Nyáron a kerti partik, csillagbámulós éjszakák, télen a forralt boros, forró teás, kuckózós esték – soha jobb időt a mécsestartókra!

Ha kedveled a mandalákat, akkor tudod, hogy nem csak szépek, de a szimbólumok és a színek segítségével energetikai hatást is elérnek – ha már hangulat 😉

13 cm átmérőjű, 3 mm vastag kerek üveglap, kis üveg mécsestartó pohárkára ragasztva.

Az üveglap széle csiszolt, tehát biztonságos!

Nyugodtan tekintsd az alkotásaimat inspirációnak. Ha nem azt látod PONTOSAN, amit szeretnél, de a fotók alapján most már PONTOSAN tudod, mi is az, vedd fel velem a KAPCSOLATot. Elmondod, kérdezek, válaszolsz, és együtt kitaláljuk a SZÁMODRA tökéletest! Én meg megcsinálom Neked :).

További információk

Tömeg 160 g
Méretek 13 × 5 × 13 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szakrális (Szex) csakra mécsestartó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…