Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Korona csakra mécsestartó

6990 Ft

A Korona csakra szimbóluma – az energiaközpont, amellyel az Univerzumhoz, az „égiekhez” kapcsolódunk.

Eredeti neve: Sahasrara

Nem kötődik elemhez, mert már nem az anyagi síkhoz tartozik.

A színe: fehér, arany, bíbor (vagy akár a szivárvány…)

a száma: „1000”

1 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Ezerszirmú lótuszvirág, az ősi Om jellel – ez a korona csakra szimbóluma.

A félelem nélküli, teljes felelősségvállalás állapota kötődik a Korona csakrához. Az égiekkel való kapcsolatunk energiaközpontja, meditáció során ez „nyílik meg”. A tudat, hogy minden rendben van, hogy sosem vagyunk egyedül, hogy az ember jó és szeretetreméltó, hogy nincs mitől félni, és a világban bőség uralkodik – ezeket a biztonságérzetet és könnyed boldogságot adó meggyőződéseket a Korona csakra egészsége adja. Általa vagyunk képesek észrevenni, elfogadni és felhasználni az Univerzum folyamatos támogató „tevékenységét”.

Az áttetsző festékkel készült kis mandala remek hangulatvilágításként szolgál akár spirituális elmélyülés a célod, akár egy pohár bor vagy finom hideg üdítő mellett csevegsz a családoddal, barátaiddal, bújsz össze a szerelmeddel. Nyáron a kerti partik, csillagbámulós éjszakák, télen a forralt boros, forró teás, kuckózós esték – soha jobb időt a mécsestartókra!

Ha kedveled a mandalákat, akkor tudod, hogy nem csak szépek, de a szimbólumok és a színek segítségével energetikai hatást is elérnek – ha már hangulat 😉

13 cm átmérőjű, 3 mm vastag kerek üveglap, kis üveg mécsestartó pohárkára ragasztva.

Az üveglap széle csiszolt, tehát biztonságos!

Nyugodtan tekintsd az alkotásaimat inspirációnak. Ha nem azt látod PONTOSAN, amit szeretnél, de a fotók alapján most már PONTOSAN tudod, mi is az, vedd fel velem a KAPCSOLATot. Elmondod, kérdezek, válaszolsz, és együtt kitaláljuk a SZÁMODRA tökéletest! Én meg megcsinálom Neked :).

További információk

Tömeg 160 g
Méretek 13 × 5 × 13 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Korona csakra mécsestartó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…