Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Szívcsakra mécsestartó

6990 Ft

A Szívcsakra szimbóluma – az energiaközpont, amely a szeretet áramoltatója az életünkben, a kapcsolatainkban.

Eredeti neve: Anahata

A Levegő elemhez kapcsolódik.

A színe: zöld, rózsaszín, arany, a száma: 12.

1 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Tizenkét szirmú lótuszvirág, zöld, rózsaszín és arany színekben – ez a Szívcsakra szimbóluma.

A hét csakra középső eleme, összekötő szerepe is van az emberi élet fizikai és szellemi aspektusa között. A hozzá tartozó csecsemőmirigy az immunrendszerért felelős, nem véletlen, hogy az érzelmi stabilitásunk és az egészségünk kart karba öltve jár…

A Szívcsakra a szeretet és az érzelmi biztonság központja, a szerelem, az önzetlenség, az odaadás, a feltétel nélküli szeretet és a megbocsátás mellett a nyitottság és a tolerancia központja is. Mások és önmagunk felé is! A szeretet ellentéte a félelem, a félelem pedig sok ártalmas cselekedetre ragadtatja az embert, saját maga és embertársai ellen is fordul miatta, ezért a Szívcsakra elégtelen működése sok kárt okoz, különösen fontos tehát az egészségére ügyelnünk.

Az áttetsző festékkel készült kis mandala remek hangulatvilágításként szolgál akár spirituális elmélyülés a célod, akár egy pohár bor vagy finom hideg üdítő mellett csevegsz a családoddal, barátaiddal, bújsz össze a szerelmeddel. Nyáron a kerti partik, csillagbámulós éjszakák, télen a forralt boros, forró teás, kuckózós esték – soha jobb időt a mécsestartókra!

Ha kedveled a mandalákat, akkor tudod, hogy nem csak szépek, de a szimbólumok és a színek segítségével energetikai hatást is elérnek – ha már hangulat 😉

13 cm átmérőjű, 3 mm vastag kerek üveglap, kis üveg mécsestartó pohárkára ragasztva.

Az üveglap széle csiszolt, tehát biztonságos!

Nyugodtan tekintsd az alkotásaimat inspirációnak. Ha nem azt látod PONTOSAN, amit szeretnél, de a fotók alapján most már PONTOSAN tudod, mi is az, vedd fel velem a KAPCSOLATot. Elmondod, kérdezek, válaszolsz, és együtt kitaláljuk a SZÁMODRA tökéletest! Én meg megcsinálom Neked :).

További információk

Tömeg 160 g
Méretek 13 × 5 × 13 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szívcsakra mécsestartó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…