Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

3. szem csakra mécsestartó

6990 Ft

A 3. szem, másnéven Homlok csakra szimbóluma – az intuíció, megérzés központjáé

Eredeti neve: Ajna

Elem nem kapcsolódik hozzá, túl van a fizikai síkon.

A színe: indigókék, a száma: 2.

1 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Az intuíciók, a megérzések nagy hasznunkra vannak ebben az életben, akár egy ember kiismeréséről, akár olyan döntésekről van szó, amihez nincs elég információnk – de muszáj meghozni. Ez a képesség fejleszthető, íme hozzá egy kis segítség 🙂

 

Az intuíció, a „hatodik érzék” energiaközpontja, általa kapcsolódunk a még evilági (földi), de már láthatatlan információkhoz. Innen indulnak a spirituális felismerések, úgy értem, az első lépések (melyek aztán tovább vezetnek a Korona csakrához). A mentális képességek is ide kapcsolódnak, valamint a tudatosság, a saját életünkért való maximális felelősség-vállalás. Az önmegismerés, az életcél felfedezése is ebben a régióban történik. Fejleszthető különleges képessége a telepátia.

Az áttetsző festékkel készült kis mandala remek hangulatvilágításként szolgál akár spirituális elmélyülés a célod, akár egy pohár bor vagy finom hideg üdítő mellett csevegsz a családoddal, barátaiddal, bújsz össze a szerelmeddel. Nyáron a kerti partik, csillagbámulós éjszakák, télen a forralt boros, forró teás, kuckózós esték – soha jobb időt a mécsestartókra!

Ha kedveled a mandalákat, akkor tudod, hogy nem csak szépek, de a szimbólumok és a színek segítségével energetikai hatást is elérnek – ha már hangulat 😉

13 cm átmérőjű, 3 mm vastag kerek üveglap, kis üveg mécsestartó pohárkára ragasztva.

Az üveglap széle csiszolt, tehát biztonságos!

Nyugodtan tekintsd az alkotásaimat inspirációnak. Ha nem azt látod PONTOSAN, amit szeretnél, de a fotók alapján most már PONTOSAN tudod, mi is az, vedd fel velem a KAPCSOLATot. Elmondod, kérdezek, válaszolsz, és együtt kitaláljuk a SZÁMODRA tökéletest! Én meg megcsinálom Neked :).

További információk

Tömeg 160 g
Méretek 13 × 5 × 13 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„3. szem csakra mécsestartó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…