Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Teljes csakra mécsestartó sorozat – AJÁNDÉKOKKAL

48930 Ft

A teljes csakra-mécsestartó sorozat vásárlói AJÁNDÉK 7csakra mécsestartót és 7csakra ásványkarkötőt kapnak AJÁNDÉKBA + a Kényelmes csakraterápia c. e-book-ot is.

Leírás

A csakrák állapota nem statikus. Éppúgy, ahogy a hangulatunk, napról napra változik. Ha bármelyiknek komolyabb problémája van, hosszabb ideig beragad, akkor azt már az életünk körülményein is észrevesszük. Éppen ezért jó, ha mindegyik harmonizálására van otthon egy segítő tárgy, mint például egy csakra-mécsestartó. Érdemes összegyűjteni mind a hetet, ám aki egyben szeretné megrendelni a teljes sorozatot, azt HÁROM ajándékkal jutalmazom.

Az egyes csakrák egészsége rendkívül fontos. Ám semmi sem önmagában való ezen a világon, és ez a csakrákra különösen fontos. Hiszen ők olyan egymáshoz kapcsolódó energiaközpontok, melyek között is (nem csak bennük) folyamatosan áramlik az energia. Mármint ideális esetben. Ezért jó, ha időnként nem csak az egyes csakrákat, hanem az ő harmóniájukat is megtámogatjuk, erre szolgálnak a 7 csakra mécsestartók – melyek közül egyet, és egy 7 csakra ásványkarkötőt is kap ajándékba e sorozat vásárlója. Háromféle mécsestartó-motívumból választhatsz: CsakraTulipán, CsakraCsillag és CsakraKövek.

A harmadik ajándék pedig a Kényelmes csakraterápia otthon c. e-book (PDF).

Az áttetsző festékkel készült kis mandala remek hangulatvilágításként szolgál akár spirituális elmélyülés a célod, akár egy pohár bor vagy finom hideg üdítő mellett csevegsz a családoddal, barátaiddal, bújsz össze a szerelmeddel. Nyáron a kerti partik, csillagbámulós éjszakák, télen a forralt boros, forró teás, kuckózós esték – soha jobb időt a mécsestartókra!

Ha kedveled a mandalákat, akkor tudod, hogy nem csak szépek, de a szimbólumok és a színek segítségével energetikai hatást is elérnek – ha már hangulat 😉

13 cm átmérőjű, 3 mm vastag kerek üveglap, kis üveg mécsestartó pohárkára ragasztva.

Az üveglap széle csiszolt, tehát biztonságos!

Nyugodtan tekintsd az alkotásaimat inspirációnak. Ha nem azt látod PONTOSAN, amit szeretnél, de a fotók alapján most már PONTOSAN tudod, mi is az, vedd fel velem a KAPCSOLATot. Elmondod, kérdezek, válaszolsz, és együtt kitaláljuk a SZÁMODRA tökéletest! Én meg megcsinálom Neked :).

További információk

Tömeg 1500 g
Méretek 13 × 5 × 13 cm
Ajándék mécsestartó

CsakraTulipán, CsakraCsillag, CsakraKövek

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Teljes csakra mécsestartó sorozat – AJÁNDÉKOKKAL” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük