Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Nagy Adri CsakNeked mandalája

Hogyan készült? – videó!

Nagy Adri énekesnő mandalája érdekesen indult 🙂

Amikor Spirituális VálaszTerápiával összekapcsolódom valakivel, ahogy mi SVT-sek mondjuk, a Felső Én Bizottságával, nagyjából ugyanabban a sorrendben kezdem el kérdezgetni, hogy milyen is legyen az a CsakNeked mandala. Hány koncentrikus kör legyen benne és mekkorák, legyen-e szimbólum, és ha igen, melyik, szóval általában először a formára kérdezek, aztán jönnek a színek.

Adrinál mindjárt a színek elejénél elakadtam. Van az arany, az óarany, a bronz, réz, ezüst… mindegyikre rákérdeztem, és mindegyikre azt a választ kaptam, hogy „Nem”. Ott ültem, értetlenül, kezemben a fityegő ingával, hogy most akkor mi van? És akkor eszembe jutott (ja, valamelyik bizottsági tag megbökhetett, vagy mi), hogy van itt még egy szín, amire nem kérdeztem. Nem kérdeztem rá, mert azt a fajtát csak a karácsonyi mécsestartóknál használom. Azaz eddig csak azoknál használtam. Mert bizony most CsakNeked mandalánál kellett elővenni: a csillámos bronz kontúrt.

Aztán a közepébe jó nagy csillagot kellett festeni, amiben szintén sok a csillogás: arany festékkel kellett árnyalni az indigókat és a lilákat. Mindezek abszolút a „sztárság”, a rivaldafény érzetét keltették bennem. 

A lila és az indigó egyébként a felső csakrák színei: a 3. szem és a Korona csakráké. Ezek erősítik mindenképpen az Univerzummal való kapcsolatot. A hatos osztás – a belső csillagnál és a külső köríveknél – a második csakra, a Szakrális csakra támogatói. A kreativitás (és a szexualitás) központja ez.

A csillogást tovább erősítette a szintén 6 db Swarovszki kristály. A kristályok szerepe a mandalában egyfajta erősítő katalizátor. A színek fizikai értelemben önmagukban nem léteznek, csak a fény megfelelő rezgéshullámai által keletkeznek (sötétben ugyebár minden fekete…). A Swarovszki kristály nagyon sima és sokfelületű, így a fény megpördül rajta, gyakorlatilag lelassítja, tovább tartja a mandalában. Nem minden CsakNeked mandalába kell kristályt ragasztanom.

 

Két pozitív energiát is mértem a mandalához, ami Adrinak támogatást nyújt:

  • Részvétel
  • Öröm

Az alábbi videóban megmutatom azt is, amikor Peller Mariann a műsor felvétele előtt átadja Adrinak a CsakNeked mandaláját:


Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük