Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Amikor én már tudom…

avagy ki a kicsit nem becsüli, az a nagyot nem érdemli…

Mióta a Spirituális VálaszTerápiával dolgozom, sokféle problémával, élettörténettel és emberrel találkoztam. Van, aki zárkózottabb, van, aki mindennel kapcsolatban elmondja, amit átélt. Van, aki könnyebb batyuval jön, és olyan is, akinél magamat is folyamatosan tisztítanom kell, hogy a sokk, amit az élményei okoznak, ne befolyásolja a tiszta kapcsolatot. Van, aki régóta spirituális úton jár, van, aki tőlem hall először arról, hogy komplett élettervvel érkezünk. 

Az SVT mindegyiküknél működik, bárki bármivel bármilyenként érkezik.

Egyetlen típusú kliens van, akinél NEM FOG MŰKÖDNI. Aki elmeséli nekem, hogy

  1. kábé ezerféle kezelést végigjárt már, és 
  2. ezek közül egyik se ért a világon semmit sem,
  3. mindezt pedig becsmérlő vagy lekezelő stílusban.

Ugyanis el tudom képzelni, ha tényleg sokféle terapeutát, tanácsadót és módszert kipróbál valaki, a nagy számok törvénye alapján esetleg belefut egy-két sarlatánba is. De az nem létezik, hogy egyik sem működik SEMENNYIRE. Persze főleg az a gyanús, ahogy szidja a következőnek az előzőt. Ez az az energia, ami teljesen blokkolja azt, hogy tényleg működjön, még akkor is, ha valami elindult – volna.

„Ki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli!”

tartja a bölcs magyar közmondás. Mostanában többször előjött ez a téma, talán leginkább a Megvalósítás-Segítő Program miatt. Amikor beindítunk egy teremtő folyamatot, eleinte apróbb javulások érződnek csak – a Földi élet anyagi természetéből fakadó tehetetlenség miatt. Ha ezeket látván nem tudunk örülni, hálát érezni, vagy legalább bizakodni, ha még kicsit óvatos-hitetlenkedve is, akkor egyszerűen lezárjuk, hogy az Univerzum behozza az életünkbe a javulást. Mintha a csomag, amit rendeltünk a neten, ott csücsülne a küszöbünkön, de nem nyitnánk ki az ajtót, hogy behozzuk.

Ha kinyilvánítjuk a szándékunkat, az Univerzum válogatás, mérlegelés és gondolkodás nélkül nekilát a megvalósításnak. Erre mondják, hogy 

…vigyázz, mit kívánsz, mert megkapod!

De a Szabad Akarat szent dolog, Isten és az ő összes „alkalmazottja” tiszteletben tartja. Nyugodtan megtehetjük, hogy az összes értünk való törekvésüket a kukába dobjuk, megtartva, vagy újra és újra termelve a problémáinkat. Sajnos abban sem mérlegelnek, hogy szándékunkban áll tovább folytatni a szenvedést, vagy csak nem tudunk arról, mit csinálunk.

Szerencsére kevés ilyen ember van, hiszen a legtöbb módszer nem olcsó – még ha meg is éri -, így sokkal hamarabb elfogy a próbálkozós kedvük, mint hogy ilyen klienssé váljanak 🙂


Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük