Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Azt csinálsz, amit akarsz…!

Az Univerzum aktuális üzenete

Mondhatnám azt is, hogy a tanítása. Minden ebbe az irányba mutat, már jó ideje.

Úgy kezdődött, hogy 2000-től elkezdtek leszületni a Kristály gyerekek. Sok minden jellemző rájuk, de a mi szempontunkból most az az érdekes, hogy nem csinálnak olyat, amit nem akarnak. Ez nem jelenti azt, hogy felelőtlenek, alkalmatlanok vagy lusták! Az előző évszázadokban arra neveltek a szülők és egyéb felnőttek, hogy az élet kötelesség, és van persze a hobbi meg a játék, de az nem komoly dolog, és a munka nem arra való, hogy szeresd, na pláne meg hogy még élvezd is. És megjelent ez a generáció azért, hogy megmutassa, hogy ez így ahogy van, butaság. Mindenki szeret valamit csinálni, mindenki jó valamiben, és ha azt művelheti, akkor a siker, az eredmény és az ehhez kapcsolódó bőség nem lehetőség, hanem szükségszerű.

Nehéz erre átállni annak, aki nem ebben szocializálódott. Akik belevágnak, sokszor a környezetük rosszallásával, de minimum a saját bűntudatukkal küszködnek.

És MÉGIS EGYRE TÖBBEN teszik, és egyre többen eredményesek benne, és egyre inkább látszik, hogy ÁLDOTT ez a folyamat.

Nem bizonyos korosztályoké ez a tendencia, hanem inkább valamiféle időponthoz köthető. Egyszerűen megkérdőjeleződnek a szokásos siker-kritériumok, és belátjuk, hogy mindenki mástól boldog, és hogy a siker nem mindenkinek jelenti ugyanazt, sőt egyre kevésbé tartjuk sikeresnek azokat a gazdag és menő üzletembereket, akik minden emberi értéket feláldozva villognak (ellentétben azokkal a gazdag és menő üzletemberekkel, akik tudnak időt tölteni a családjukkal, és képesek egészségben élni, testi-lelki szempontból).

Ismerek olyat, aki a filmszakmából lépett ki, hogy főállású hennafestő legyen. Tudok operett-énekesnőről, aki kézzel festett (!!!) kenyereket süt. Bankárról, aki péknek állt. Lótenyésztőről, aki a csomagolásmentes boltjában találta meg a küldetését és a boldogságát. Vagy tévés-személyiségről/híres fotósról, aki kisboltot nyit a Balatonon, keveset alszik, de imádja.

Hogy magamról ne is beszéljek 😛 😛 😛 😛 😛

A közös ismertetőjegyük ezeknek a történeteknek, hogy minden kívülálló őrültségnek tartotta az ötletet, de ezek az emberek – minden térdremegésük ellenére – kitartottak az elhatározásuk mellett, és az élet őket igazolja. Az emberek nem értik, hogy képes valaki felállni a biztos valamiből egy kósza álomért, de a történetek mutatják, hogy az Univerzum igenis támogatja ezeket a törekvéseket.

Azt csinálsz, amit akarsz,

azaz

Csináld AZT, amit akarsz!

Ez nem azt jelenti, hogy felelőtlenül dobj el mindent. Lehet ezt ésszel is csinálni, vannak átmeneti lehetőségek, hogy ne haljon éhen a család. Már csak azért sem feltétlenül jó mindent egy lapra tenni, mert az ilyen lépéssel járó félelem éppenséggel blokkolhatja a sikert. Nem kell választani a „mindent” vagy „semmit” között.

Csak engedd meg magadnak, hogy AKARD, és kezdd el…


Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük