Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Balázs Andi CsakNeked mandalája

 

Hogyan készült? – videó!

Balázs Andi színművésznő mandalája nem az elkészültében volt különleges, hanem az átadásában 🙂 Bááár… No de ne szaladjunk előre.

Úgy kezdődött, ahogy mindig: ingával a kezemben tettem fel a kérdéseimet, hány centi, hányas osztás, hányféle szín, milyen színek, csak rutinból. Aztán kijött, hogy szimbólum kell középre. Nem virág, nem csillag, hanem szimbólum. Oké, rutinból sorolom a kérdéseket:

– Yin yang? Nem. Om? Nem. Harmadik szem? Nem. Kelta csomó? Nem. Élet virága? Nem. 

Mindent végigkérdeztem, ami eszembe jutott, de mindenre „Nem” volt a válasz. Szerencsére ilyenkor szótárként lehet használni a Sprituális VálaszTerápia táblázatait, és addig vezetett, míg ki nem adta a „Mesterkulcs” kifejezést.

 

Ilyenkor én nem tudom, MIÉRT?, hiszen minden szimbólum mindenkinek mást jelent, sőt, van, akinek ugyanaz a szimbólum pozitív, másnak pont negatív tartalommal bír. Amikor Peller Mariann átadta a mandalát Andinak, akkor derült ki, hogy azt szokta mondogatni:

„Mindenkihez van egy kulcs!”

Hát, ezért. Persze hogy nem tudtam. Sajnos nagyon vidéki lévén ritkán jutok pesti színházba, tévém meg ugye nincs, szóval semmiképp sem ismertem ennyire a művésznőt, hogy a szavajárását tudjam 🙂

Érdekes a mandalán körbefutó színes sáv. Úgy értem, az az érdekes, hogy néha szivárványt kell festeni, néha színkört. A különbség annyi – már látványra -, hogy a színkör a három alapszín (piros, sárga és kék) egymás mellé állításából keletkezik, ahogy a színek összemosódnak. A szivárvány azonban hét színből áll, a lila (vagy még inkább bíbor) és a kék közé még beékelődik az indigó. Ez a csakra-színekkel azonos. Én nem tudom, mikor miért ez és máskor miért az. De nem is fontos tudni, a lényeg a rezgés, és Balázs Andinak márpedig most színkörre volt szüksége.

Meg némi „csillogásra” a Swarovszki kristályok által. Persze nem a csillogás miatt, hanem valószínűleg a „fénylelassító” hatása miatt. De az is lehet, hogy csak azért, mert szép egy csajos mandalában…

Támogató pozitív energiái:

  • Intelligencia
  • Önbecsülés
  • Nagylelkűség

Íme a videó az átadásról:

(Zene: Kevin MacLoad Bright Wish – Forrás)


Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük