Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Ellenőrizz engem, nyerjünk belőle mindketten!

Kihívásba kezdek, ha elbukom, Neked fizetek! Jössz?

Mielőtt kifejteném, hadd meséljem el, honnan jön ez az egész… őrület. Mert persze kicsit remeg a térdem, hogy nemsokára megnyomom a megosztás gombot, és onnan nincs visszaút.

Ha követsz egy ideje, akkor biztos olvastál már tőlem olyan levelet, hogy eddig ezért meg azért nem írtam rendszeresen blogbejegyzést, de most megemberelem magam, és fú most már minden másképp lesz, és rendszeresen írok majd, és igen. Aztán nem. Gondolhatnám, hogy na és, senkit nem érdekel, ha nem írok. De tudom, hogy ez nem igaz, mert különben nem iratkoznának fel ennyien a blogértesítőre – hogy aztán hónapok teljenek el minden információ nélkül -, másrészt kapok visszajelzéseket emberektől, vannak, akik MINDEN írásomat elolvastak, saját bevallásuk szerint erőt merítenek egyikből-másikból. Egyszerűen szégyellem magam ilyenkor a lustaságom, már-már felelőtlenségem miatt. 

Ha követsz egy ideje, akkor tudod, hogy nagyon sok (szám szerint jelen pillanatban is 72 – hetvenkettő!) azon CsakNeked mandalák fotója, amelyeket még sehol – se Instagramon, se Facebook-on, se Pinteresten – nem osztottam meg, nem mutattam meg Neked. Imádom őket festeni, ügyelek rá, hogy mindegyikről készüljön fotó, aztán nem osztom meg. Sajnos napok telnek el, hogy nem szólok Hozzád egyik média felületen sem, ami nekem sem tesz jót (igen, ebből élek), másrészt valószínűleg azért nyomtál a követés gombra, mert látni akarsz tőlem ezt-azt. Úgy érzem, cserbenhagylak (ja, magamat is 😛 ). A megrendelések, az élet, a hüle covid még márciusban… valahogy mindig ez maradt el.

Sajnos, a felelősségérzet, de még az üzleti érdek sem volt teljesen elég, hogy ezen változtassak. Sokat, hónapok óta rengeteget gondolkodtam azon, mivel lehetne ezen túllépni. 

Találtam megoldást. Téged kérlek meg, hogy kérj számon! Ellenőrizz, és számoltass el! És FIZETTESD MEG velem, ha nem teljesítem, amit vállaltam… JÁTSSZ VELEM!

Jaj. 

Kezded már érteni, miért remeg a térdem?

Mindjárt azt is megírom, miért lehet nehéz, de előbb nézzük, mi is ez pontosan.

Május 3-án, hétfőn indul a kihívás, és cc. 3 hónapon át tart, július 31-éig.

Amit vállalok:

Ha nem teljesítem:

Amikor teljesítem:

  • Minden nap legalább egy poszt Facebook-on. (Sztori nem játszik, de mondjuk ezt FB-on nem is nagyon szoktam…)
  • Minden nap legalább egy poszt Instagram-on. (Sztori nem játszik.)
  • Hetente 7 fotó Pinteresten (Még csak nem is mondtam Neked, hogy a Szindrana-Mandalának VAN Pinterest oldala…). Szóval nem napi egy, bár a végeredmény ugyanaz, ebben adok magamnak ennyi rugalmasságot. (Hétfőtől vasárnapig)
  • Hetente három blogbejegyzés. FONTOS: néha a technika megbolondul, előfordul, hogy a weboldal valamiért nem elérhető, akkor Facebook-ra fogom feltenni az írást, és az is érvényes.

Ezt a blogbejegyzést kiteszem Facebook-ra. Sőt, egy fotót is, hiszen a bejegyzéseken lehet változtatni utólag, és azt akarom, hogy tiszta legyen, átlátszó, és utólag is ellenőrizhető.

Ha nem teljesítem, amit vállaltam, akkor AZ ELSŐ 20 HOZZÁSZÓLÓ, aki a Facebook-poszt alá odaírja:

„BENNE VAGYOK!”

ajándékba kap egy CsakNeked mandalát, 2021. augusztus 31-ig.

(JÓTANÁCS: azért ha azt látod, hogy már megvan a 20, még csak írd oda Te is, hogy „Benne vagyok”, mert előfordult már hogy a nyertest nem lehetett elérni egy-egy nyereményjáték során…)

 

Szeretnék felajánlást tenni arra az esetre, ha maradéktalanul teljesítem ezt a 3 hónapos kihívást. Hogy ne csak azért szurkolj nekem, hogy elbukjak 😛 .

Mert valójában azt szeretném, ha örülnél annak, hogy ügyes vagyok, és például az írásokkal szórakoztatlak vagy támogatlak. Örülnék, ha tényleg velem jönnél, kísérnél ezen az úton, és konkrétan VELEM JÁTSZANÁL ebben az időben. (Már van ötletem a következőkre, ha együtt jól fogjuk érezni magunkat ebben a kihívásban…)

A kihívás időtartama alatt született posztokra és bejegyzésekre írt hozzászólásokat számolni fogom, és az első HÁROM követő, aki a legtöbb kommentet írta, AJÁNDÉK CsakNeked mandalát kap, 2021. augusztus 31-ig.

 

Miért csak május 3-án indul a kihívás? Mert az első hétvégén elutazom, hogy végre találkozzam a fiammal, akit csaknem három hónapja nem öleltem, hogy együtt ünnepeljük végre a születésnapját és az Anyák Napját, és gondolhatod, hogy nem fogok másra figyelni 🙂

Lehet, hogy Valószínűleg nem lesz egyszerű, hiszen eddig mindig elmaradt, szóval nincs a komfortzónámban. Ráadásul május-június az utolsó két hónap a munkahelyemen, és bár csak részidő, azért mégiscsak remélhetőleg-terv szerint ez az utolsó munkahely az életemben, és érzelmileg eléggé igénybevesz ez a helyzet. Benne van, hogy szeretem, akik ott körülvesznek, és elveszünk egymásnak, benne van, hogy jajjistenem mikor lesz már, benne van, hogy minél közelebb van a vége, annál nehezebb kivárni 😛 (66 nap, megünnepeljük!!). Benne van, hogy 3. éve lakom a kis házamban, és most először csinálok veteményest, de banyek nem várhatom meg, amikor már nem kell mennem oviba, mert akkor nem lesz belőle semmi…

Szóval gyere velem, játsszunk együtt, vedd ki, ami Neked érték ebben a játékban! Sokat jelent a figyelmed, a jelenléted, hiszen ennek az egész Szindrana-Mandala játéknak ÉRTED van értelme!

Ha még nem tetted meg, iratkozz fel a blogértesítőre, hogy értesítést kapj arról, mikor kell kommentelni (a FB-ban nem bízol, ha rám hallgatsz…)

 


Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

.


3 Replies to “Ellenőrizz engem, nyerjünk belőle mindketten!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük