Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Miért hiszek Ábrahámnak?

néhány evidens dolgon túl…

Az evidens pedig az, hogy létezik az a jelenség, amikor halandó földi emberek közvetítőként működnek köztünk és olyan entitások között, akik éppen nincsenek fizikai testben. Ennek a jelenségnek a létezését nem kívánom bizonygatni, mert vagy hiszel benne, és akkor van értelme tovább olvasnod, vagy nem hiszel benne, és akkor nincs mit tenni, hiszen ezt bizonyítani én biztos nem fogom tudni. (Azt azért hozzátenném, hogy ha nem hiszel ilyesmiben, attól még lehetsz rendes ember 🙂 )

Ábrahám olyan lények, lelkek csoportja, akik vállalták, hogy információkat osztanak meg velünk, fizikai testben élő emberekkel, leginkább arról – amit születésünkkor még tudtunk, csak jól elfelejtettünk -, hogy mit is keresünk ezen a bolygón ebben a fizika létben, és hogy MIÉRT nem működnek a dolgok körülöttünk úgy, ahogy szeretnénk. Egy Esther Hicks nevű amerikai hölgy közvetítésével szól az emberekhez, különböző fórumokon, illetve könyvek által.

Szóval van itt ez az Ábrahám, akire gyakran hivatkozom az utóbbi időben, és elismerem, hogy az általa mondottakat etalonnak tekintem. De miért?

Először is azért, mert Ábrahám gyakorlatilag ugyanolyan jelenség, amilyennel a Spirituális Válasz Terápia során nap mint nap dolgozunk. Csak mi Spirituális Bizottságnak hívjuk.

És még azért is, mert tiszta információt hoz.

Amikor földi tanítókat hallgatunk, olvasunk, figyelünk, akkor embereket látunk. Ezek az emberek jó esetben valóban bölcsek (néha nem, csak jó a marketingjük 😛 ). De ha igen, akkor is van esély arra, hogy a saját élettapasztalataik befolyásolják őket. Az emberekben lehetnek félelmek, hitek, amelyeket a megélt emlékeik, mostani vagy régebbi életeikből gyűjtöttek. Az embereket befolyásolhatják társadalmi konvenciók, vallási meggyőződések, pillanatnyi hangulatok vagy fájdalmak. Ezek pedig kisebb-nagyobb mértékben torzíthatják az információt.

Nem tartom magam tanítónak, de nyilván ha már írom ezeket a bejegyzéseket, azt remélem, hogy lesznek, akiknek segítenek a gondolataim. Amikor a Spirituális Válasz Terápiát végzem valakivel, akkor közvetítő vagyok, kérdéseket teszünk fel, és a válaszokat, amelyeket az inga mutat, megmondom. Néha kicsit gondolkoznunk kell az értelmezésen, és olyankor nekem is vannak önálló gondolataim. De nagyon vigyázok, hogy ne vigyem bele a saját tapasztalataimat. Amikor egy gondolat jön, az származhat éppenséggel sugallatra, de ugyanannyira jöhet az én hitrendszeremből. Szerencsére könnyű dolgunk van, mert elég megkérdeznem, hogy igaz-e, és ha igen, mondjam-e…

FIGYELEM! Ha rátaláltál Ábrahám videóira, azokra gondolok, amikor egy-egy ember konkrét kérdést tesz fel a saját életével kapcsolatban, akkor nagyon tudatosan kell hallgatni. Mert a válasz annak a konkrét embernek szól, arra a konkrét élethelyzetre. Abból a dimenzióból, ahonnan Ábrahám tekint a kérdezőre, minden látszik az illetőről. Az is, amit nem fogalmazott bele a kérdésbe 🙂 . És Ábrahám a valódi kérdésre válaszol, nem csak arra, amit mi hallottunk. Gyakran szól ki nekünk, a közönségnek, és akkor jelzi, hogy most mindenkihez szól, akkor nem kell résen lenni. És a más embereknek adott válaszokból is nagyon sokat tanulhatunk. De arra biztatlak, hogy ilyen esetben keress hasonló témában feltett kérdéseket, amelyekre Ábrahám válaszolt (ó, hát mi emberek elég egyforma problémarendszert használunk 😛 ), és több váláaszból könnyebb kiválogatni a specifikus és az általános érvényű tanácsokat.


Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük