Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

Új szolgáltatás a Szindrana-Mandalán

Több információ telefonon!

Jelenleg egyedül élek. Tudtam, hogy ez nem fog gondot okozni akkor sem, amikor már nem lesz munkahelyem: a korona vírus első hulláma idején hetekig itthon voltam, és arra használtam ezt az időt, hogy megvizsgáljam, hogy fogom bírni.

Ugyanakkor az embernek muszáj kicsit tudatosnak lenni az ilyesmiben: én ANNYIRA szeretek visszahúzódva élni, hogy figyelnem kell, ne váljak végül antiszociálissá 😛 Ezért „kényszerítem magam, hogy időnként bevonuljak valamelyik városba, ha van dolgom, ha nincs, és ezért örültem nagyon, amikor véééééletlenül akkor járt le a kétéves szerződésem a telefontársasággal, amikor szabadúszó lettem júliusban, és megdobtak egy ajánlattal, hogy (nyilván megfelelő havidíjért) ingyen telefonálhatok bárkinek, bármennyit.

Ez azonban nem csak szociális szempontból hasznos, hanem Neked is, illetve mindenkinek, aki esetleg érdeklődik a Szindrana-Mandalán található hasznosságok iránt, de nincs elég információja, vagy nem olyan régen kóstolt bele a spirituális dolgokba, esetleg egyszerűen csak nem olyan egyértelmű, amit és ahogyan leírok egy-egy ismertetőben.

Ezért vezettem be a Visszahívás kérése lehetőséget, ami egy kicsit persze fals, hiszen nem felhívsz, és visszahívlak, hanem jelzed nekem, hogy szeretnél több információt (hogy is néz ki a gyakorlatban, mit is jelent ez pontosan, való-e nekem, stb…), és én felhívlak néhány perc erejéig, hogy válaszoljak a kérdéseidre. Rövidebb idő, mint e-mailben többet fordulni, hiszen az egyik kérdésre adott válasz generálhat új, akár más természetű kérdéseket.

Innen is eléred, de minden olyan oldalon megjelenik egy kattintható gomb erre vonatkozóan, ahol úgy éreztem, releváns lehet.

Remélem, hasznosnak találod majd ezt a lehetőséget!

 


Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

És írj nekem hozzászólást akár itt, akár Instagramon, Facebook-on vagy YouTube-on!

.


_

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük