Barion Pixel

Szindrana-Mandala

A gyakorlati spiritualitás

A bizonyítékok

Legutóbb írtam egy blogbejegyzést arról, hogyan reagál az Univerzum a kívánságainkra Kételkedsz az Univerzum támogatásában? címmel, és abban arra biztattalak, hogy tett őt próbára, először akár csak apróbb jelek kérésével.

Én ugyan nem kételkedem, és már nincs szükségem bizonyítékokra (természetesen volt olyan időszakom nekem is, amikor volt!), de ugyebár a teremtés folyamata nem nézi az indokot, és hát az van, amire gondolsz, akár akartad, akár nem 😛 . Szóval működött, és arra gondoltam, megosztok Veled pár történést, hogy konkrét példákon keresztül mutassam be, hogy is működik ez pontosan a gyakorlatban. Az ötlet akkor merült fel, amikor a barátnőm messziről meglátogatott – még július 28-án -, és hozott nekem néhány dolgot ajándékba. Ő azt hitte, magától 😛

ELSŐ: Példaként említettem, hogy bármire irányíthatod az Univerzum figyelmét, akár egy fém teáskannára is. A barátnőm olvasta az írást, és messengeren azonnal rámugrott:

„Van fém teáskannád???”

Nincs, mondtam én, de – mint később kiderült – akkor már benne volt a számomra összekészített csomagban egy fém teáskanna…

MÁSODIK: Ahogyan egy késkészlet is. Ezzel kapcsolatban pedig előtte írtam a fiamnak, hogy a lakásfelújítás során az ősrégi tapéta lekaparásával gyakorlatilag használhatatlanná tettem az egyetlen zöldségdaraboló késemet, és hogy jó lenne, ha hozna valami rendes kést, amikor legközelebb jön…

HARMADIK: És egy pár edzőcipő is, amit a barátnőm magának vett, de elvétette a méretet. Én meg éppen azon gondolkodtam, hogy kéne vennem egy benti edzőcipőt, mert az eddigit a nyáron befogtam kintre. A cipő szinte tökéletesen ugyanolyan, mint amit eddig használtam:

NEGYEDIK: A bizonyos lila festék… A Facebook oldalamon osztottam meg a videót, amiben megígértem, hogy elmesélem a történetét.

Az a helyzet, hogy a legtöbb festék, ami fogy a CsakNeked mandaláknál, az a lila (meg a piros). Már régebben is gondoltam rá, hogy jó lenne valami nagyobb kiszerelés, mert a kis 30 ml-es üvegcse nagyon hamar kiürül. De hát nincs. Sajnos helyettesíteni sem nagyon lehet, mert a klasszikus piros-kék kombó üvegfestékben valami sárszürke színt produkál. Az utolsó előtti festékrendelést kifejezetten a lila festék miatt adtam le, de sajnos véletlenül valami egészen más színt tettek a csomagba. Kétségbeesetten reklamáltam, hogy jajajaj, a lila pótolhatatlan, mire közölték velem, hogy márpedig lila nincs, és nem is lesz – talán soha többé… Na rögtön „kiléptem a dobozból”, más megoldást keresve, és akkor kiderült, hogy

  1. az a festék, amit lila helyett küldtek, az egyetlen, amiből igenis viszonylag szép lilát lehet kikeverni.
  2. van egy másik festékmárka, amiben van lila, de saaaaaaajnos csak nagyon nagy kiszerelésben ( 😀 ), és az nagyon drága. Tényleg, egységre lebontva háromszor annyi… Na mindegy, kerül amibe kerül, kell és kész. Mire kiderült – persze -, hogy ÉPPEN MOST AKCIÓS, és tulajdonképpen így még olcsóbb is lesz.

Nem, nincs vége a listámnak, nem tudom befejezni a felsorolást, csak abbahagyni. Ha Neked is vannak ilyenek, akkor

  1. örülj nagyon, mert ez azt jelenti, hogy az Univerzumot a saját érdekedben tudod működtetni
  2. írd meg nekem 🙂

És búcsúzóul még megmutatom, mennyire sokszor kell a lila: 9 mandalából nyolcban van lila vagy indigó (ami ugyebár lila, sok kékkel…)


Ha tetszett a cikk, és szívesen olvasnál máskor is pozitív, megerősítő, léleképítő vagy épp inspiráló írásokat, kérj emlékeztetőt. Akkor semmiről nem maradsz le 🙂 .

.Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük